- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
akşam yemeğinde ne varOy oy benim tatlım ya çok sağol ama yaptım kız akşam yemeği yapacaktım ancak bitirdim ağır vasıtayım ya uzun sürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam yemeğinde ne varOy oy benim tatlım ya çok sağol ama yaptım kız akşam yemeği yapacaktım ancak bitirdim ağır vasıtayım ya uzun sürdü
Kimiiii bana da diyinn
evet ebruşumm az önce gözüme bir makyaj yapayım dedim gözümün içine far tozları kaçtı hepYarismanin baslamasina daha cok var, merakla bekliyorum
Kimiii hanım ablammm@NAZ_24 dedide ondan sordum tanırmıyız diye
Kimiii hanım ablammm
nede hanım ablaacım sorularımla deli edicem şeniiiKim olduğunu bilmiyorum bende,nickini söylese belki tanırız o kişiyi.
Beybisi sikinti basmis evdeyim bendeDüzene alışmaya çalışıyorum.
İse başladım sen
Buralar benim zamanımda dutluktu
Uzun bi kaç zamandır giremiyorum ya ruhum daralıyor
nasıl da bılıyorsun huyumuiyi yapmışsın Dionee canım kankacağıma haber vermedim diye bana triplencek şimdi ahahaha
nede hanım ablaacım sorularımla deli edicem şeniii
günaydın kanki sizin orda sabah yeni mi oldu kızBeybisi sikinti basmis evdeyim bende
Yok kanki tunaydin burda saat 17:00 sizden 1 saat ondeyiz..günaydın kanki sizin orda sabah yeni mi oldu kız
Küflü sensin kızım kıskanç domdomSelam beybiler EnHarbiKiz kiz kuflu gel
neden deli edecekmişim seni hanım ablaamHahahahhha deli et beni hadi
Oy kuzum gecmis olsun, bir sey yok ama degil mi?evet ebruşumm az önce gözüme bir makyaj yapayım dedim gözümün içine far tozları kaçtı hep
seni etiketlemeyecektim parmağım gitmiş yanlışlıklaa kankaanasıl da bılıyorsun huyumu
selam bebeğim harbiye küflü dediiiiSelam beybiler EnHarbiKiz kiz kuflu gel
neden deli edecekmişim seni hanım ablaam
pek fark yokmuş yavv eee gece pikniğe gidiyormuyuzzYok kanki tunaydin burda saat 17:00 sizden 1 saat ondeyiz..