- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Evet çantasız çıkmam, ekaik hissediyorum kendimiVik vikkkk cantacisin sennnn demiii ay ben varya canta tasimaktan yoruluyorummnn bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çantasız çıkmam, ekaik hissediyorum kendimiVik vikkkk cantacisin sennnn demiii ay ben varya canta tasimaktan yoruluyorummnn bazen
Gecmis olsun canim nesi var prensesinnBen kaçtım, kızımı dr.a götürücem
Evet bilirim cikmazsinnnnnn :)Evet çantasız çıkmam, ekaik hissediyorum kendimi
Tesekkurler canimmm :) bekliyorummm :)evett hayırlı uğurlu olsunn yarışmamız. Bende katılacağım bu yarışmaya hadı hayırlısı bakalım :)
Sen herkesi görüyon banane benide gördün banada yolla resimbak bakayım o zaman özel mesajlarına
Yok canım ya, uyumusum.Görmedin dimi tikkacım
Kız uzun dediğin 3 güncük sanardın 3 yıldır sitede yok ahahahaa
Oy oy benim tatlım ya çok sağol ama yaptım kız akşam yemeği yapacaktım ancak bitirdim ağır vasıtayım ya uzun sürdüSoyle canin ne istiyorsa yapayimmmmmmmm :))
Kız sen yine tlf konuşuyon ya ben hiç tanımıyorum ablamı bi ara bi ablam vardı kk da haber alamıyorum artık hanım ablayı görünce o geliyor aklıma
Belki bende tanırım:)Kimd o kişi tanırım belkide
Belki bende tanırım:)
sen beni görmüştünn taaaa eski yarışmalarda unuttun beni demek küştüm şanaaSen herkesi görüyon banane benide gördün banada yolla resim
Günaydın canımmmmYok canım ya, uyumusum.
Kimiiii bana da diyinnMerak ettim şimdi kimdi acaba.
Ohoooo sen günleri yıllara eş olarak görüyorsan çok yorulursun amaaaBanane o 3 gün bana 3 yıl gibi gelir