- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.324
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
O senin tatlılığın prenses:)
Tşk ederim elifcim sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O senin tatlılığın prenses:)
Bunada katılıcam canım birkaç işim var halledeyim atarım yarın öbürgün resimTünaydın nazımmmm hoşgelmişsinnn eski yarışanları burada görmek ne güzelll
Teşekkürler efserimmm yaprak dökümümmmmmmm bak seni görünceeeeeee aklıma sonbahar geliyor artıkMargom yeni bir heycan gelmiş siteye hayırlı uğurlu olsun bol eğlenceler bizi bekliyor
Ayy alsam mi ki koca da yeni alisveris icin kredi acmisken banaHaahahahaha , valla ben sonbaharında en çok aldığım parçalardan biri hep kazak oldu
Tamam nazım kurallara mutlaka göz gezdir ama tamam mı canımmm :)Bunada katılıcam canım birkaç işim var halledeyim atarım yarın öbürgün resim
Al tabii önümüzde soğuk var, bem pembiş pembiş aldım vallahii , ay bende pembe manyaklığı varAyy alsam mi ki koca da yeni alisveris icin kredi acmisken bana
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım margaAçtık vallaaaaaaaa ha bugün ha yarın derkenn özlemişimmmmmmm
İyi başladım dombişimmm , katılımlar olduuu bugünden inşallah :)Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım marga
Kız sen yine tlf konuşuyon ya ben hiç tanımıyorum ablamı bi ara bi ablam vardı kk da haber alamıyorum artık hanım ablayı görünce o geliyor aklımaBir ben mi tanışamadım hanım ablammm anca telefonda konuşuyoruzzzz hep
Ben de hep pembe aliyodum ne zamandir bu yaz hep saks mavisi almisim kisin gri alirim benAl tabii önümüzde soğuk var, bem pembiş pembiş aldım vallahii , ay bende pembe manyaklığı var
etek ve kazaklı kombinim vardı o yüzden şey etmiştim. bakarız margaCıxxxx olmazzz ama pantolon her çeşit olabilir, bol düküm falan aklına ne geliyorsaaa
Haydi bakalım bekliyorum asmummm,, çekiliş düzenlemişler katıldın mıı , benide geçen etiketledileretek ve kazaklı kombinim vardı o yüzden şey etmiştim. bakarız marga
Yarışma kombiniylede uyumluyum bakTeşekkürler efserimmm yaprak dökümümmmmmmm bak seni görünceeeeeee aklıma sonbahar geliyor artık
Okudum canım kurallarıTamam nazım kurallara mutlaka göz gezdir ama tamam mı canımmm :)
Gri siyah kış renkleri ama ben kışında bu renklerin dışına çıkmayı seviyorum ya :)Ben de hep pembe aliyodum ne zamandir bu yaz hep saks mavisi almisim kisin gri alirim ben
Kesinlikleeee örnek sonbahar profilisin senYarışma kombiniylede uyumluyum bak
yok katılmadım. nedense bu sefer beni unuttular etiketlemedilerHaydi bakalım bekliyorum asmummm,, çekiliş düzenlemişler katıldın mıı , benide geçen etiketlediler
Oy hava zaten gri.Kırmızı,pembe, yeşil ,renk lazım yahuGri siyah kış renkleri ama ben kışında bu renklerin dışına çıkmayı seviyorum ya :)
vaaay :)hahahahahaha hayallerimin saksısında bir çiçek var oda sensin o zamannn
Simdi farkettim anaaa benim hic kazagim yokmus ya la