En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Bende çok sevindim bunu bekliyordum günlerdir :) beklerim canımmmmmm katılmadan önce kurallara göz gezdir iki sefer edip yorulma diye hatırlatayım dedim herkesee
iyi eğlence oluyor yarışmalar hemen gardroptan bi kombin hazırlayayım kurallar bende okkk hiçç merak etme

iyi yapıyorsun herkese güzelce hatırlat yine mahrum kalmak istemem bu yarışmadan

Sus kiz guzel hatunlar var hele
HanimKelesimiGetir getir ablami gormen lazım . O yaşta o citirlik yok böyle birsey maşallah

Bak sen öylemiymişim çıtır çıtır yani çok mersi cimcimecim yaşlı başlı hatunum oysa

Hanım ablamızın maşallahı var valla :)

Yok be margacım malum yaşlandık artık

Siz elif ablayla görüştünüz dimii

Elif ilw bende tanıştım buraya gelmişti toplu buluşma yağmıştık o zamanlarda..

Günaydın şekerler hayırlı cumalar olsun..
Yeni kategori başlamış katılan arkadaşlara başarılar diliyorum,ne cici hatunlar var hepside birbirinden güzel ve şık

iyi eğlence oluyor yarışmalar hemen gardroptan bi kombin hazırlayayım kurallar bende okkk hiçç merak etme

iyi yapıyorsun herkese güzelce hatırlat yine mahrum kalmak istemem bu yarışmadan
Hatırlatmayınca olmuyor kuzum ya , eksiği olup baştan alır mısın diye rica ettiklerim Allah'tan beni kırmıyorlar

Bir ben mi tanışamadım hanım ablammm anca telefonda konuşuyoruzzzz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…