En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Bende çok sevindim bunu bekliyordum günlerdir :) beklerim canımmmmmm katılmadan önce kurallara göz gezdir iki sefer edip yorulma diye hatırlatayım dedim herkesee :KK22:
iyi eğlence oluyor yarışmalar hemen gardroptan bi kombin hazırlayayım kurallar bende okkk hiçç merak etme :KK66:

iyi yapıyorsun herkese güzelce hatırlat yine mahrum kalmak istemem bu yarışmadan

Sus kiz guzel hatunlar var :KK70: hele
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir getir ablami gormen lazım . O yaşta o citirlik yok böyle birsey maşallah

Bak sen öylemiymişim çıtır çıtır yani :KK53::KK53: çok mersi cimcimecim yaşlı başlı hatunum oysa :KK69:

Hanım ablamızın maşallahı var valla :)

Yok be margacım malum yaşlandık artık :KK53:

Siz elif ablayla görüştünüz dimii :63::63::63:

Elif Elif ilw bende tanıştım buraya gelmişti toplu buluşma yağmıştık o zamanlarda..

Günaydın şekerler hayırlı cumalar olsun..
Yeni kategori başlamış katılan arkadaşlara başarılar diliyorum,ne cici hatunlar var hepside birbirinden güzel ve şık :nazar::nazar:

iyi eğlence oluyor yarışmalar hemen gardroptan bi kombin hazırlayayım kurallar bende okkk hiçç merak etme :KK66:

iyi yapıyorsun herkese güzelce hatırlat yine mahrum kalmak istemem bu yarışmadan
Hatırlatmayınca olmuyor kuzum ya , eksiği olup baştan alır mısın diye rica ettiklerim Allah'tan beni kırmıyorlar:KK200:

Bak sen öylemiymişim çıtır çıtır yani :KK53::KK53: çok mersi cimcimecim yaşlı başlı hatunum oysa :KK69:

Yok be margacım malum yaşlandık artık :KK53:

Elif Elif ilw bende tanıştım buraya gelmişti toplu buluşma yağmıştık o zamanlarda..
Bir ben mi tanışamadım hanım ablammm anca telefonda konuşuyoruzzzz hep :cry::cry::cry:

X