- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Buyrun burdayımmmm günaydın kızlarrrr,margam hayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyrun burdayımmmm günaydın kızlarrrr,margam hayırlı olsun.
iyi eğlence oluyor yarışmalar hemen gardroptan bi kombin hazırlayayım kurallar bende okkk hiçç merak etmeBende çok sevindim bunu bekliyordum günlerdir :) beklerim canımmmmmm katılmadan önce kurallara göz gezdir iki sefer edip yorulma diye hatırlatayım dedim herkesee
Sus kiz guzel hatunlar var hele
HanimKelesimiGetir getir ablami gormen lazım . O yaşta o citirlik yok böyle birsey maşallah
Hanım ablamızın maşallahı var valla :)
Siz elif ablayla görüştünüz dimii
Nörüyon
Aniiiy çatlağım gelmişş
Bak sen öylemiymişim çıtır çıtır yani çok mersi cimcimecim yaşlı başlı hatunum oysa
Yok yok tarlaydiDüzene alışmaya çalışıyorum.
İse başladım sen
Buralar benim zamanımda dutluktu
Uzun bi kaç zamandır giremiyorum ya ruhum daralıyor
Bak sen öylemiymişim çıtır çıtır yani çok mersi cimcimecim yaşlı başlı hatunum oysa
Yok be margacım malum yaşlandık artık
Elif ilw bende tanıştım buraya gelmişti toplu buluşma yağmıştık o zamanlarda..
Yok abla masallahin var ya ♡
Selam tatlımmm hoşgeldinnn dadlu hamişimmm benimmm napıyorsun bakayımm , ben yine fıttırdım şu kargo şubelerine acayip sinirliyimmYettim Yettim sonunda bende geldim margammmm :)) hayırlı uğurlu olsun yarışma canım margammmm :)
Hoşgeldin bukrecimmm , senin dolabına bende girmek istiyorum bende karıştırayım bakayım neler var naber :))Gunaydin geldim . Kaldigim yerden devam heyecanlanmaya ayyy gidip dolabi karistirayim
Geceleri yüzümü gösteriyoruzzz bukremm cimcimegfb özelikledeeBanada atin resim ya ben uvey evat miyim Bende size atarim boy boy carsaf carsaf resimlerimi. Hatta sanat icin soyunurum
Görmedin dimi tikkacım
hahahahahaha hayallerimin saksısında bir çiçek var oda sensin o zamannnhayallerinin saksısı geliyor marga hazır ol
Senide sayfaya davet edeyim dedim dombişimmEfendim marga ♡♡
Tünaydın nazımmmm hoşgelmişsinnn eski yarışanları burada görmek ne güzelllBuyrun burdayımmmm günaydın kızlarrrr,margam hayırlı olsun.
Hatırlatmayınca olmuyor kuzum ya , eksiği olup baştan alır mısın diye rica ettiklerim Allah'tan beni kırmıyorlariyi eğlence oluyor yarışmalar hemen gardroptan bi kombin hazırlayayım kurallar bende okkk hiçç merak etme
iyi yapıyorsun herkese güzelce hatırlat yine mahrum kalmak istemem bu yarışmadan
Bir ben mi tanışamadım hanım ablammm anca telefonda konuşuyoruzzzz hepBak sen öylemiymişim çıtır çıtır yani çok mersi cimcimecim yaşlı başlı hatunum oysa
Yok be margacım malum yaşlandık artık
Elif ilw bende tanıştım buraya gelmişti toplu buluşma yağmıştık o zamanlarda..