- 29 Ekim 2012
- 22.756
- 57.966
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
korkmasinlar habibtemmmm simdi gencligim gittiYok artık ya bu kadar mütevazı olmayın pls.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkmasinlar habibtemmmm simdi gencligim gittiYok artık ya bu kadar mütevazı olmayın pls.
korkmasinlar habibtemmmm simdi gencligim gitti
nurummmm sagol bebisimmmmmmm sende cok gozel bir hatunsunnnnnHepimiz Allahin bi kuluyuz canimmm , cirkin celimsiz ne demek ,seni oyle sevdim ki gozume cirkin gorunemezsin asla
Ve ben oyle oldugunu zaten dusunmuyorum yeme bizi simdi :)
tamam ,ne zaman musayit olursan bekliyorum canim
Ayyy gııı gel ol profildeki abim bekar Ahahaha hayatla evlen benimle programı:)Senin gelinin ben olayimm
yiirimmm seniii habibtemmmmm guzel bakan gozlerinizzzzzz tatliskolarimK.bakma valla endamin yeter habibte.
BanaaaBen profiline koymam ozelden atayim sana bekle :)
K.bakma valla endamin yeter habibte.
Oyyy afiyet olsun balım:*Buyuk boy buyuk boooy hepimizeee yeterr :)))ay ben cok severim cekirfegi hpc basinda otururken ders yaoarken alir citlerimmm
aaa sen gordun mu cimcimem
nerde
ne zaman
nasil
Yolladimmm :)Kime attın banada at Huy Meselesi sende bakiim katılırsam çıtırsanız vazgeçicem
Hatirlatcammmm kizpcden giriyorummm benim fotolar telfonda atarim bir ara hatirlat beni gormk isteyenler ozeldenmesaj atsin
Baktım bende yolladımYolladimmm :)
Canim biz neredeyse 4 yıldır arkadaşız. Buranın dışında da muhabbetlerimiz var whatsapta falan konuşuyoruz. O yuzden çok kez gordum:)
vay anasini cok pis haset ettim simdi
insh bi gun benim de olar
Benim kocam var taam mi hihAyyy gııı gel ol profildeki abim bekar Ahahaha hayatla evlen benimle programı:)
Bakiyorum canimm. Telefondaydim bakayim simdikBaktım bende yolladım
Nurum benim cok sagol o senin guzelligin :)Nur kacar kizlar...
Hepinize iyi gecelerr
Ayyy gııı deme kacırdıkmı simdi gül gibi seniBenim kocam var taam mi hih
Kiz biz senlen resimlestik mi unuttummAyyy gııı gel ol profildeki abim bekar Ahahaha hayatla evlen benimle programı:)