- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kız uzun dediğin 3 güncük sanardın 3 yıldır sitede yok ahahahaaDüzene alışmaya çalışıyorum.
İse başladım sen
Buralar benim zamanımda dutluktu
Uzun bi kaç zamandır giremiyorum ya ruhum daralıyor
Bir ben mi tanışamadım hanım ablammm anca telefonda konuşuyoruzzzz hep
Konyaya gitcem ben onun için cimcimeye kahvaltılar hazırlamışşşşBuraya gelirse kısöet olursa tanışırsın sende,çok tatlı ama elifte..
Konyaya gitcem ben onun için cimcimeye kahvaltılar hazırlamışşşş
Tabiiiii , cimcime dün ballandıra ballandıra anlattı buradaaaaaaaaaaBak sen bide kahvaltımı hazırlamış
Hayırlı uğurlu olsun marga açılmış yarışmanSenide sayfaya davet edeyim dedim dombişimm
Marga hayirli olsun yeni yarisman
Teşekkürler kızlaryarışma hayırlı olsun canım
Sen kışı yaşamıyorsun herhaldeeSimdi farkettim anaaa benim hic kazagim yokmus ya la
Açtık vallaaaaaaaa ha bugün ha yarın derkenn özlemişimmmmmmmHayırlı uğurlu olsun marga açılmış yarışmanhadi bakalım gençler yüzünü kara çıkarmayın margamın
En cok ben yasiyorum kalun sweat felan var hep afyonun gobeginde bi sibirya bi biz kizSen kışı yaşamıyorsun herhaldee
O senin tatlılığın prenses:)Buraya gelirse kısöet olursa tanışırsın sende,çok tatlı ama elifte..
Haahahahaha , valla ben sonbaharında en çok aldığım parçalardan biri hep kazak olduEn cok ben yasiyorum kalun sweat felan var hep afyonun gobeginde bi sibirya bi biz kiz
Cıxxxx olmazzzetekli kombin olmaz mı
Sende katıl bu yarışmayaaaaa asmummmetekli kombin olmaz mı
Oy sana da hazırlarım ben daha afillisinden:)Konyaya gitcem ben onun için cimcimeye kahvaltılar hazırlamışşşş