- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Baaakk guzellik offffff( harikaaa yaaa
Buyuk boy buyuk boooy hepimizeee yeterr :)))ay ben cok severim cekirfegi hpc basinda otururken ders yaoarken alir citlerimmmKücük boymu büyük boymu cekirdek haydini cıtlayak
Yok kiz gormedimmmmmmmm ozelden atta bakayimmmSen benim açık halimi hic gormedin demi
Geç hadi senin için de koyayim
Gordum gordum
mash cok hos,tatli naifsin canim
valla yolda gorsem boyle cimcime oldugun aklima.gelmez kiz
Cimcime diyince insan farkli bisi bekliyo dimiiiGordum gordum
mash cok hos,tatli naifsin canim
valla yolda gorsem boyle cimcime oldugun aklima.gelmez kiz
Yok kiz gormedimmmmmmmm ozelden atta bakayimmm. Byiltcan bennjjj
Yoooo ben oyle beklememistimmmmmmmmm daha farkli bisi hayal ettiydim boyle sarisinnnnnfalannHahahahaherkez beni ilk başta erli butlu olgun biri bekliyor , bir bakıyorlar tam bir cimcime
Yok yaa odada oynayıp kuduruyolar bazen ayarlarım kaçıyo bi bağrıyorum toz oluyolarHimmmmm anladik canim benimm iyi yapiyorsunnnm yardimci oluyorsun ne guzel ama basin agriyor mu cok :)
hicteee oyleee sanmadimm biluiyorudmmmm cimcimee oldugunu...Hahahahaherkez beni ilk başta erli butlu olgun biri bekliyor , bir bakıyorlar tam bir cimcime
O zaman ne heyecanlandiriyon hihAtmamgunah
Baaakk guzellik offffff( harikaaa yaaa
Zor vallahi o kadar cociuhun icinde olmak. Birde yaramazlarsaaa bas agrisi resmen..Yok yaa odada oynayıp kuduruyolar bazen ayarlarım kaçıyo bi bağrıyorum toz oluyolar)
Ben profiline koymam ozelden atayim sana bekle :)marga sira sende artikkkprofile bekliyoruz
hicteee oyleee sanmadimm biluiyorudmmmm cimcimee oldugunu...
E çocuk olucak okadarZor vallahi o kadar cociuhun icinde olmak. Birde yaramazlarsaaa bas agrisi resmen..
herifinin yanindaaa kucucuk masum bir kiz gibi duruyorsunnnnHabibtem reelden bahsediyorumbenim herif büyük ya . Beni de oyle bir şey zannediyorlar
Attim resim bak bebegimmmmarga sira sende artikkkprofile bekliyoruz