- 12 Temmuz 2006
- 35.009
- 30.356
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Iyi geceler elif ablacim yarin gorusuruzzz :)
Aferin sanaa olum.orucuna mi girdin kuzumHiç bişey yemedim ekmek attım bi lokma kuru kuru okadar
Yeşil.suratla butunlestim ya ayrilamiyorum
Emziriyorum zaten ilaç alamam ay ben zaten hiç bakmam kendimeNeden yemedin yemek yemeden olmaz ki, ilac aldin mi peki oyle ac karnina ilacta alinmaz bazi ilaclar tabi. Niye dikkat etniyon kendine papatyam ya
Vur habibtemmm oylr ac durulmazzzz dimiiAferin sanaa olum.orucuna mi girdin kuzum
TeşekkürlerGeçmiş olsun dikkat edin kendinize
Anladım beybisi tanışırım hayırlısıyla bende..Kiz ben siteye ilk uye oldugumda ilk konustugum insan kendisi
Morlu resmin cok guzeldi cimcimeee masallah gozum kaldi kiz
Herkeslere iyi rüyalar:)
Dikkat kendine dünür...HaaaTeşekkürler
Bak birde emzirme donemin senin cok dikkat etmen lazim oyle ekmek yiyerek vucuduna cok fayda sagladigini mi dusunuyorsun papatyam. Yarindan itibaren duzene sok. Kilo vereyim diye oyle yememezlik de etmeee kilo verilir sagligin bozulmasin yeterkiiEmziriyorum zaten ilaç alamam ay ben zaten hiç bakmam kendime
Dur iku kere vuacammmm emzirieyorsun sutun kesilirrr ye hemen helva veya tatli birseylerr bebisine sut olsun kendine acimiyorsan bebisin icin allahimm.yaaaa..su ic bol.bol hadi bebisim..Emziriyorum zaten ilaç alamam ay ben zaten hiç bakmam kendime
Kiz ben neden goremiyom resimleriii ,
ay cildiriciim
Ay bilmiyorum habibtem canımistemedi hastalığa davetiye çıkarıyorum heraldeAferin sanaa olum.orucuna mi girdin kuzum
Yesil surat diye gitcem yarin kk sozluge yazicammmm . Seni etiketliycem yarin gorursun sennnŞimdi kaldırdım canim . Yeşil.süratin yerindeydi
Miğdemi bulandırıyoDur iku kere vuacammmm emzirieyorsun sutun kesilirrr ye hemen helva veya tatli birseylerr bebisine sut olsun kendine acimiyorsan bebisin icin allahimm.yaaaa..su ic bol.bol hadi bebisim..
Nurummmm.habibtemmm.simdi sende aynaya bakmaya utanirsin bosverrr
Sizede iyi geceler..Herkeslere iyi rüyalar:)
E bu boyle mi olcak hep kuzum. Neden hastaneye doktara gitmiyorsun ?Miğdemi bulandırıyo