- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben cok severim cocuklari acagip oyunlar oynarim ama soz hayatta geciremiyorum sert degilim diyi.E çocuk olucak okadar
Niye kizzz dertlendin miiahhhh ulan zalim feelkkkk yaptin yineee kelekligini ahhh icesim var dibini gorene kadar karnimdaki olmasadaa neyseee
Cimcime diyince insan farkli bisi bekliyo dimiii
bnada atAttim resim bak bebegimmm
Fena korkuturum ama benim kızlarda işe yaramıyorBen cok severim cocuklari acagip oyunlar oynarim ama soz hayatta geciremiyorum sert degilim diyi.
Sende atcan mi banaaabnada at
Fena korkuturum ama benim kızlarda işe yaramıyor
herifinin yanindaaa kucucuk masum bir kiz gibi duruyorsunnnn
pcden giriyorummm benim fotolar telfonda atarim bir ara hatirlat beni gormk isteyenler ozeldenmesaj atsinSende atcan mi banaaa
Cimcime diyince insan farkli bisi bekliyo dimiii
nurumm atmadim ki koymadim daaa bir ara atarimm gorursun beniiiii cok buyutme gozundeee allahin bir kuuluyum isteee cirkin celimsiz
Hahahahaherkez beni ilk başta erli butlu olgun biri bekliyor , bir bakıyorlar tam bir cimcime
Yok kiz cok nazik ve sakin bi gorunumun var , ama gorunce cok isindim sanamash sempatik bi ifaden var canim
nurumm atmadim ki koymadim daaa bir ara atarimm gorursun beniiiii cok buyutme gozundeee allahin bir kuuluyum isteee cirkin celimsiz