- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bak bak nelerde hatırlıyoBak birde emzirme donemin senin cok dikkat etmen lazim oyle ekmek yiyerek vucuduna cok fayda sagladigini mi dusunuyorsun papatyam. Yarindan itibaren duzene sok. Kilo vereyim diye oyle yememezlik de etmeee kilo verilir sagligin bozulmasin yeterkii
Tvuklari pisirmiseeeeeemmm diye sarki soyle bana kankiiiSizede iyi geceler..
Yesil surat diye gitcem yarin kk sozluge yazicammmm . Seni etiketliycem yarin gorursun sennn
Şimdi kaldırdım canim . Yeşil.süratin yerindeydi
Öğlen başladı ya öyle dr gitme fırsatım olmadı 5 çocuk var başımdaE bu boyle mi olcak hep kuzum. Neden hastaneye doktara gitmiyorsun ?
Dikkat et sen kendineBak bak nelerde hatırlıyo
Aniiiiyyyy 5 cocuk muuuuuÖğlen başladı ya öyle dr gitme fırsatım olmadı 5 çocuk var başımda
Ederim tatlım saolDikkat et sen kendine(
poffff
Bahtsiz bedeviyim zaten
Hani bilindik sozlukler varya :) ayni onun tarzinda kadinlar kulubu sozluk bolumu var. Mesela ben son iki gundur aktif olarak bisiler yazdim . Sende girip yazabilirsin eglenceli oluyor :)Orası nere oluyor ki
Tavukları pişirmişemmmmmmm hacıyıda çarşıya göndermişem margişim bırak tavukları hacıyı biz cekirdek cıtlayak..Tvuklari pisirmiseeeeeemmm diye sarki soyle bana kankiii
İkisi eltimin ben bakıyorum okuldan sonra çalışıyoAniiiiyyyy 5 cocuk muuuuu
Ederim tatlım saol
Hani bilindik sozlukler varya :) ayni onun tarzinda kadinlar kulubu sozluk bolumu var. Mesela ben son iki gundur aktif olarak bisiler yazdim . Sende girip yazabilirsin eglenceli oluyor :)
Acilmamiz bir oaket cekirdegim mevcut bolusup yiyelimmmmTavukları pişirmişemmmmmmm hacıyıda çarşıya göndermişem margişim bırak tavukları hacıyı biz cekirdek cıtlayak..
Bir tanesi benim gelinim olurda ayıptır söylemesi beşik kertmesi yaptık benlen papatyaAniiiiyyyy 5 cocuk muuuuu
Baaakk guzellik offffffBakayım az biraz sonra
Himmmmm anladik canim benimm iyi yapiyorsunnnm yardimci oluyorsun ne guzel ama basin agriyor mu cok :)İkisi eltimin ben bakıyorum okuldan sonra çalışıyo
Kücük boymu büyük boymu cekirdek haydini cıtlayakAcilmamiz bir oaket cekirdegim mevcut bolusup yiyelimmmm
Senin gelinin ben olayimmBir tanesi benim gelinim olurda ayıptır söylemesi beşik kertmesi yaptık benlen papatya