- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.881
Boğa burcu olanlara ayrı bir semptim var, annemin burcuBurcum boğa, yükselenim boğa ben baştan aşağı boğa
Açıldııı bile canımben 16 sında acılacak diye bılıyorum
yarınmış..beklıyorum sabırsızlıkla
nerde?Açıldııı bile canım
katıldım cc daşım :) bakalım seni bilebilcek miyimFAZLANAZLI ccdaşım sen katıldın mıııı?
Anket topiği var canım Kk vitrinde :))nerde?
bende kim kimdir merak ediyorum hep çok eğlenceli oluyorAaaaa sende mi yarışmadasın
Valla kim kimdir bilmiyorum, artık Allah ne verdiyse
8 banada tanıdık geldi ama kim çıkaramadım henüz
8 ortak biri gibi ama işte bir sebepten emin olamıyorum8 banada tanıdık geldi ama kim çıkaramadım henüzbende seni buldum sanıyorum
8 ortak biri gibi ama işte bir sebepten emin olamıyorum
bende seni buldum gibi ay ne heyecanlı bide oyları göremiyoruz bence daha iyi olmuş diğer türlü yönlendirilmiş gibi oluyordu sankim
Aynen.. Psikolojik olarak da en çok oy alana kayıyordu oylar..bende seni buldum gibi ay ne heyecanlı bide oyları göremiyoruz bence daha iyi olmuş diğer türlü yönlendirilmiş gibi oluyordu sankim
Anam o zaman ben seni çok çok öpeyim kız sempatimiz karşılıklı olsunBoğa burcu olanlara ayrı bir semptim var, annemin burcu
bende seni tahmin ediyorum o kadar inceledim ki tahminim var baya bir kişi tahmin ediyorum şu anbende seni buldum gibi ay ne heyecanlı bide oyları göremiyoruz bence daha iyi olmuş diğer türlü yönlendirilmiş gibi oluyordu sankim
bu benim ilk yarışmam yanlışlarımı keşfettim bi dahakine affetmembende seni tahmin ediyorum o kadar inceledim ki tahminim var baya bir kişi tahmin ediyorum şu an
Ben yanlışlarımi biliyorum ama yinede yaptım ya aslında vazgeçip yeni kombine hazırlamıştım onu giyip çekmeye vaktim olmadi bu biraz aceleye geldi bundan önce başka bir kombinim vardı oda uygun değildi birazbu benim ilk yarışmam yanlışlarımı keşfettim bi dahakine affetmem
Bende nasıl böyle hatalar yaptım diyorum yaBen yanlışlarımi biliyorum ama yinede yaptım ya aslında vazgeçip yeni kombine hazırlamıştım onu giyip çekmeye vaktim olmadi bu biraz aceleye geldi bundan önce başka bir kombinim vardı oda uygun değildi birazbirdahakine artık
İnsan dışardan bakınca beğenmiyor dimi ya aslında yarışma güzel bence yanlislarimizi görüyoruz ilerde lazım olurBende nasıl böyle hatalar yaptım diyorum yaaynen