- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.861
Ben de varım Senden devralabilirim bilemiyorumsendemi katıldın koza benim oldu birkaç ekzkatıldım sonuncu benim ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de varım Senden devralabilirim bilemiyorumsendemi katıldın koza benim oldu birkaç ekzkatıldım sonuncu benim ona göre
Sana da canım Bakıyorum hemeenBaşarılaaaar..
15 aday var imiş.
Amin kuzum amin :) bak işte senin Hamzan yapıyor hep bunları
Kahve eşliğinde resimleri incelicem
ınsan bagımlı oluyoo kazen abının az kafasını sısırmedımm ben yarısma dıyeEvet varım canııım Eğlencesine takılıyoruz
yap yappp munerellam , yarısmanın havasını ozlemısım valla15 kişi katılmış görünüyor, anket açılmak üzere
Kombinleri iyice inceleyip zalim yorumlar yapmam lazım
Yok bana uyku getirecek şeyler bile etki etmez, zaten hep uyanığımburcun ne tugbacımmm .. evt cok sımarıkk bu hamzaa
vuslattt uykun kaccakk
Ooo Ama bunun eğlencesi de başka yaa şimdiınsan bagımlı oluyoo kazen abının az kafasını sısırmedımm ben yarısma dıye
Zalimce yorum.. Mmm en sevdiğim15 kişi katılmış görünüyor, anket açılmak üzere
bu profıl cok guzel bu ardaaYok bana uyku getirecek şeyler bile etki etmez, zaten hep uyanığım
Burcum boğa, yükselenim boğa ben baştan aşağı boğaburcun ne tugbacımmm .. evt cok sımarıkk bu hamzaa
vuslattt uykun kaccakk
ya çok acımasız yorumların olmasın beni hiç beğenmiyorsun zaten mune her yarışmada korkuyorum mune bana çok sert yaoum yapmamıştır umarım diye kim olduğumuzu bilmiyorsun gerçi ondan hani herkese azıcık cımbızın olmadan yorum yapsan rica etsek15 kişi katılmış görünüyor, anket açılmak üzere
Benden çıksa çıksa zalim, haşin yorumlar çıkarZalimce yorum.. Mmm en sevdiğim
Benim kadar olmasa dabu profıl cok guzel bu ardaa
Yaaa şimdi çok merak ettim Mune Abla Neler söyliyceksin bakalımBenden çıksa çıksa zalim, haşin yorumlar çıkar
Bu değil, bu da değil, bu hiç değil, kuşum öldü beybisi gibi sözler söyleyip Ali Ağaoğlu Nur Yerlitaş sentezi yapmayı planlıyorum
Aaaaa sende mi yarışmadasınya çok acımasız yorumların olmasın beni hiç beğenmiyorsun zaten mune her yarışmada korkuyorum mune bana çok sert yaoum yapmamıştır umarım diye kim olduğumuzu bilmiyorsun gerçi ondan hani herkese azıcık cımbızın olmadan yorum yapsan rica etsek
ben de oyle hıssedıyorumBenim kadar olmasa da
Aaaaa sende mi yarışmadasın
Valla kim kimdir bilmiyorum, artık Allah ne verdiyse
ben 16 sında acılacak diye bılıyorum
yarınmış.. beklıyorum sabırsızlıkla