- 12 Şubat 2015
- 6.466
- 15.572
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.841
son ucccccE vakit geldi konu yokkk, sayfa yenilemekten f5 tuşu aşındı.
Tikkacım sen de mi varsıın canımE vakit geldi konu yokkk, sayfa yenilemekten f5 tuşu aşındı.
Haha ay oğlumu şimdiden çapkın yaptım yayihuuuben onun ılk askıyım sen nasılsın canımm nasıl gıdıyorr
aaa neden kiiiiHaha ay oğlumu şimdiden çapkın yaptım yaiyi olmaya çalışıyorum kuzum ya bugün sabahtan beri ağladım ağlayacağım modundayım bazen ağlıyorum bazen gülüyorum :) sen nasılsın güzellik
Sizi bilmem de ben olurum
Ben demirbaşlardanTikkacım sen de mi varsıın canımNe güzel katılan çoğu için tanıdık
Ay doğru hatırlıyorum seniiiSizi bilmem de ben olurum
Ben demirbaşlardan
benım de farkım yokSizi bilmem de ben olurum
Ben demirbaşlardan
Hiçbir sebep yok bende bilmiyorum, hamilelikten diyorlar, manyadım iyice ya elime ufacık bişey değse ağlıyorumaaa neden kiiii
a yenilikler yapılmış ne hoşson 8 dakika lütfen oy vermeden önce kuralları okuyalım
oylamada yenilik yapılmıştır :)
onuda buradan söyleyeyim
herkese 2 oy verme hakkı tanınmıştır oylar değiştirilemez. bilginize..
bende kahve yapmaya gitmiştimBir kahve yapayım da vakit geçsin bari, dakikalar geçmiyor
kozaaa sende mı varsınnn hadı hayırlı olsunnAy doğru hatırlıyorum seniiiBenim ilk
sendemi katıldın koza benim oldu birkaç ekzkatıldım sonuncu benim ona göreAy doğru hatırlıyorum seniiiBenim ilk
kıyamam sanaaa bıran once gecsın ınsHiçbir sebep yok bende bilmiyorum, hamilelikten diyorlar, manyadım iyice ya elime ufacık bişey değse ağlıyorum
dum tısss , dum tısssssKızlar konu açıldı, fotoları bekliyoreeeee
Ahahaa evet ya o da vardıvuslatcım bıdee eskı yarısmalarda baktıysann herkes ıkı secenek arasında kalıyodu baskasını secıyodu hahahaha
Evet varım canııımkozaaa sende mı varsınnn hadı hayırlı olsunn
Amin kuzum amin :) bak işte senin Hamzan yapıyor hep bunlarıkıyamam sanaaa bıran once gecsın ıns
Kahve eşliğinde resimleri incelicema yenilikler yapılmış ne hoş
bende kahve yapmaya gitmiştim
Başarılaaaar..Ay doğru hatırlıyorum seniiiBenim ilk