- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.921
hayır kız inst yeniden hesap aldımTakipten çıktın mı len beni yoksa hayın. Katıldım katılmaz olaydım
He ona göre bilelim yanihayır kız inst yeniden hesap aldım
aşkıtom ayıp ettinHe ona göre bilelim yani
Hehehheaşkıtom ayıp ettin
Allaaaaaammmm kendimi ifşa etmemek için zor tutuyorum kendimi
ben kesinlikle fotoğraf kalitesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü aslında gerçekten çok iyi uyumlu kombinler var ama ya siyah olmuş belli olmuyo ışık vs yok kız bizim fotoğrafçı bulmamız lazımHerkese göre bellibende dahil tek iyi o ama cidden yani gerçi foto kalitesi ve topuklu ayakkabıdan olabilir ama profesyonelce çekilmiş fotoğraflar
Allah seni..Eki Görüntüle 1715724
baksanıza reklamlar bile kazak olmuşdeseni nasıl belli bizimkilerin rengi bile düzgün çıkmamış
Beni takip etme zatenhayır kız inst yeniden hesap aldım
Hahhahahaya insan zor tutuyo anket topiğinde yorumları okudum insan Karşıdan duyunca bazı şeyleri iyi oluyor
ben kesinlikle fotoğraf kalitesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü aslında gerçekten çok iyi uyumlu kombinler var ama ya siyah olmuş belli olmuyo ışık vs yok kız bizim fotoğrafçı bulmamız lazım
yemek yarışmasında da sonuncu oluyorum burda da sonuncu olurum herhalde herkes aynı numaralı yarışmacıya oy verdi belki de bi tane bile oy alamadık
Ay çok mikemmel bi tespitEki Görüntüle 1715724
baksanıza reklamlar bile kazak olmuşdeseni nasıl belli bizimkilerin rengi bile düzgün çıkmamış
ben dedim sana biraz eğer oysanAynen yorumlar iyi oluyor ya.. İnsan hatalarını farkediyor. Eleştiriye açık olmak gerek.. Ben alınmam isteyen istediğini desin.
Yok canım alınmam ben, rahat olabilirsiniz yani :) Benim yorum yaptıklarım da alınmaz inşallahben dedim sana biraz eğer oysanalınmıycanı bildiğim için
Ben alınmadımYok canım alınmam ben, rahat olabilirsiniz yani :) Benim yorum yaptıklarım da alınmaz inşallah
Ya ama şu "Hiç özenmemişsiniz, kimseyi beğenmedim" diyenleri de anlamıyorum mesela.. Bence herkes özenmiş gayet de.. Tuvalet mi giymemizi bekliyorlar nedir yani?Ben alınmadımhaklısın çümkü
yok çok güzel yazmışsın kimse alınmaz her yorumu okuyamadım ama ztn ev oturması fazla bir şey beklememek lazım bence herkes bu temaya uygun beğendim genel olarakYok canım alınmam ben, rahat olabilirsiniz yani :) Benim yorum yaptıklarım da alınmaz inşallah
Herkesin dolabı çok çok güzel olacak diye bişey yok ki canım bana göre değildir o kıyafet ama kişinin en güzel kıyafeti olabilir o yüzden ben kötü kırıcı yorumları hoş bulmuyorumYa ama şu "Hiç özenmemişsiniz, kimseyi beğenmedim" diyenleri de anlamıyorum mesela.. Bence herkes özenmiş gayet de.. Tuvalet mi giymemizi bekliyorlar nedir yani?
Eki Görüntüle 1715724
Bir de değişik bir meyve gibimsi bir şey vardı iğrençti yaa..Kiz eskiden killi bir reklam vardi bak aklima ne zaman gelse bogggg diyesim geliyoooo reklamlari kapattim bu yuzden