- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.901
Yok aslında ben yarışmaya katıldığım kombini seviyorum ama işte fotoğrafta gerçekte durduğu gibi çıkmıyoİnsan dışardan bakınca beğenmiyor dimi ya aslında yarışma güzel bence yanlislarimizi görüyoruz ilerde lazım olur
Evet bak fotoğraf konusunda haklısın güzel bir makine yada telefon olduğunda renkler daha net modeller net daha hoş geliyor normalde güzel olan kombine fotoğrafta hoş durmayabiliryor yada eksik oluyor napalım fakirlik işte elimizdekiyle idare edicez artikYok aslında ben yarışmaya katıldığım kombini seviyorum ama işte fotoğrafta gerçekte durduğu gibi çıkmıyo. 20 megapiksel kamera ama en fazla bu kadar kötü çıkabilirdi yani. Tabi zevklerde aynı olmuyor canım
Ben yanlışlarımi biliyorum ama yinede yaptım ya aslında vazgeçip yeni kombine hazırlamıştım onu giyip çekmeye vaktim olmadi bu biraz aceleye geldi bundan önce başka bir kombinim vardı oda uygun değildi birazbirdahakine artık
sen Kolajı kendin mi yapmıştınYok aslında ben yarışmaya katıldığım kombini seviyorum ama işte fotoğrafta gerçekte durduğu gibi çıkmıyo. 20 megapiksel kamera ama en fazla bu kadar kötü çıkabilirdi yani. Tabi zevklerde aynı olmuyor canım
Benim çektirecek kimsem yok ya yalnız yasayincafotoğrafı çekmek büyük sorun
ben ev oturmasına gidiyoruz diye öyle çok özenmedim bi dahakine eşime çektircem
Ay Bileydim az daha para biriktirip iphone alırdim ya neyse artık ilerde inşallah samsung aldım çünküsen Kolajı kendin mi yapmıştın
ben kendim yapmıştım marga yı uğraştırmıyım diye oda tekrar yapmak zorundaymış kalite düştükçe düşmüş anlıycanbi iphone 6 bulmam lazım
Aynen bende kendim yaptım ama sonra marga değiştirdi. Işık açıları bile önemli ya valla ben seviyorum giydiklerimi cidden ama iştesen Kolajı kendin mi yapmıştın
ben kendim yapmıştım marga yı uğraştırmıyım diye oda tekrar yapmak zorundaymış kalite düştükçe düşmüş anlıycanbi iphone 6 bulmam lazım
ne yalan söyliyim ben kendi kombinimi beğeniyorum ama daha iyileri var tabiBenim çektirecek kimsem yok ya yalnız yasayincaama bende konsept günlük diye çok ozenmemistim ama fazla ozenmemisim şimdi bakınca kendimi begenmedim hiç
Sony Xperia Z1 benimki normalde güzel çekiyor ama hayınlık yaptı zaarEvet bak fotoğraf konusunda haklısın güzel bir makine yada telefon olduğunda renkler daha net modeller net daha hoş geliyor normalde güzel olan kombine fotoğrafta hoş durmayabiliryor yada eksik oluyor napalım fakirlik işte elimizdekiyle idare edicez artik
Ay yok be beğenmedim kendimi şimdi niye begenmedigimi yazamam anlamayın diye Yarışmadan sonra söylerim amane yalan söyliyim ben kendi kombinimi beğeniyorum ama daha iyileri var tabi
ben mesela artık çanta ayakkabı uyumunu demode buluyorum ama başkası ile aynı renk olsun diyebilir zevk meselesi
aynen bende seviyorum ben günlük Relax takılırım ya sorma holun işığı patlamış böyle abzürt bi durumda kaldımAynen bende kendim yaptım ama sonra marga değiştirdi. Işık açıları bile önemli ya valla ben seviyorum giydiklerimi cidden ama iştedurum pek iç açıcı değil
ben tüm yarışmacılar için yorum yaptım gördün mü ama genel olarak bence günlük ev oturması için herkes iyi aslında ama bi kaçı göze çarpıyoAy yok be beğenmedim kendimi şimdi niye begenmedigimi yazamam anlamayın diye Yarışmadan sonra söylerim ama
Fotoğraf çekmeyi bilene çektircen kız cidden bi açı çok değiştiriyor rengi falan. Ama yarışmalar sıkıntı herkesin zevki aynı değil çünkü.aynen bende seviyorum ben günlük Relax takılırım ya sorma holun işığı patlamış böyle abzürt bi durumda kaldım
en güzeli dışarda birine çektirmek
katılmadım kuzum aslında foto atmıştım da kurala uygun değilmiş ondan sonra da vaktim olmadı çekmeye
sen de ktıldın mı cadımmmFotoğraf çekmeyi bilene çektircen kız cidden bi açı çok değiştiriyor rengi falan. Ama yarışmalar sıkıntı herkesin zevki aynı değil çünkü.
mesela 1 3 4 ve 9 numara siyah ağırlıklı olmuş fotoğrafta ne ne belli değil fikir olarak 3 ve 9 çok iyi duruyo ama işte renkten mi foto kalitesinden mi bilmiyorumFotoğraf çekmeyi bilene çektircen kız cidden bi açı çok değiştiriyor rengi falan. Ama yarışmalar sıkıntı herkesin zevki aynı değil çünkü.
Takipten çıktın mı len beni yoksa hayın. Katıldım katılmaz olaydımsen de ktıldın mı cadımmm
bu arada bana özelden inst adresini at :)
Allaaaaaammmm kendimi ifşa etmemek için zor tutuyorum kendimimesela 1 3 4 ve 9 numara siyah ağırlıklı olmuş fotoğrafta ne ne belli değil fikir olarak 3 ve 9 çok iyi duruyo ama işte renkten mi foto kalitesinden mi bilmiyorum
Herkese göre belliben henüz oy vermedim ya kararsızım ame bana göre birinci belli