- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.821
Aynen aynenBen de hazırım, galiba, sanırım, büyük ihtimalHeyecan bastı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aynenBen de hazırım, galiba, sanırım, büyük ihtimalHeyecan bastı
![]()
Aa çok iyi olmuş bence 2 oy kullanılması.. Oyumu hemen vermiciim tabi ki, herkese tek tek yorumlar yapacağım önceson 8 dakika lütfen oy vermeden önce kuralları okuyalım
oylamada yenilik yapılmıştır :)
onuda buradan söyleyeyim
herkese 2 oy verme hakkı tanınmıştır oylar değiştirilemez. bilginize..
Hadi bekliyoruzson 8 dakika lütfen oy vermeden önce kuralları okuyalım
onuda buradan söyleyeyim
evt ızleyım hamza da baksın bızeHoş buldum güzellikİzlemeyi çok severim hemen başlasıııın
![]()
A aa çok iyi olmuş Margam, 2 seçenek arasında kaldığım çok oluyordu:)son 8 dakika lütfen oy vermeden önce kuralları okuyalım
onuda buradan söyleyeyim
vuslatcım bıdee eskı yarısmalarda baktıysann herkes ıkı secenek arasında kalıyodu baskasını secıyodu hahahahaA aa çok iyi olmuş Margam, 2 seçenek arasında kaldığım çok oluyordu:)
yok bebısımm olur mu oyle sey bızım tartılar bozukkDoğruya doğru şimdi kanki![]()
Ya işte bu yüzden hep sonuncu oluyorum, nedeni bu yoksa olur muyum? Aslaaaaaaaaaaaa..vuslatcım bıdee eskı yarısmalarda baktıysann herkes ıkı secenek arasında kalıyodu baskasını secıyodu hahahaha![]()
tabi tıkka bız gonullerın sampıyonuyuzzzYa işte bu yüzden hep sonuncu oluyorum, nedeni bu yoksa olur muyum? Aslaaaaaaaaaaaa..
Hamza seni seçer o şimdiden belli kuzucumevt ızleyım hamza da baksın bızehangımızı secersee
![]()
yihuuuHamza seni seçer o şimdiden belli kuzucum![]()
Ben de istşyorum bana da att deadiiatacamda şimdi yanlış anlaşılma olmasın yüzümü atacam yazalımda sonra yarışmaya hile karıştıryor derler
sondan derece yaparım genelde benim gibiysen en sonuncuya oynayabiliriz
![]()