- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.821
Aynen aynenBen de hazırım, galiba, sanırım, büyük ihtimalHeyecan bastı
Aa çok iyi olmuş bence 2 oy kullanılması.. Oyumu hemen vermiciim tabi ki, herkese tek tek yorumlar yapacağım önceson 8 dakika lütfen oy vermeden önce kuralları okuyalım
oylamada yenilik yapılmıştır :)
onuda buradan söyleyeyim
herkese 2 oy verme hakkı tanınmıştır oylar değiştirilemez. bilginize..
Hadi bekliyoruzson 8 dakika lütfen oy vermeden önce kuralları okuyalım
onuda buradan söyleyeyim
evt ızleyım hamza da baksın bızeHoş buldum güzellikİzlemeyi çok severim hemen başlasıııın
A aa çok iyi olmuş Margam, 2 seçenek arasında kaldığım çok oluyordu:)son 8 dakika lütfen oy vermeden önce kuralları okuyalım
onuda buradan söyleyeyim
vuslatcım bıdee eskı yarısmalarda baktıysann herkes ıkı secenek arasında kalıyodu baskasını secıyodu hahahahaA aa çok iyi olmuş Margam, 2 seçenek arasında kaldığım çok oluyordu:)
yok bebısımm olur mu oyle sey bızım tartılar bozukkDoğruya doğru şimdi kanki
Ya işte bu yüzden hep sonuncu oluyorum, nedeni bu yoksa olur muyum? Aslaaaaaaaaaaaa..vuslatcım bıdee eskı yarısmalarda baktıysann herkes ıkı secenek arasında kalıyodu baskasını secıyodu hahahaha
tabi tıkka bız gonullerın sampıyonuyuzzzYa işte bu yüzden hep sonuncu oluyorum, nedeni bu yoksa olur muyum? Aslaaaaaaaaaaaa..
Hamza seni seçer o şimdiden belli kuzucumevt ızleyım hamza da baksın bızehangımızı secersee
yihuuuHamza seni seçer o şimdiden belli kuzucum
Ben de istşyorum bana da att deadiiatacamda şimdi yanlış anlaşılma olmasın yüzümü atacam yazalımda sonra yarışmaya hile karıştıryor derler
sondan derece yaparım genelde benim gibiysen en sonuncuya oynayabiliriz