- 9 Ocak 2015
- 19.108
- 79.532
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.781
Deadd fazla naz yaptın yiter gariaz kalmış kız
Aynen sondan birinci ben ikinci seno zaman sende benim kadar iddialısın demek
tamam düşünüyorum
Yaylanın, sonunculuğu kimseye kaptırmamAynen sondan birinci ben ikinci senkız bakarsın ikimiz sonuncu oluruz
Aynı sayıda oy alırsak neden olmasın mesela sıfırAynen sondan birinci ben ikinci senkız bakarsın ikimiz sonuncu oluruz
AA sonunculuk bizim sana sondan 3 u verdim yada baştan üç sende ya hep ya hiç tikkaYaylanın, sonunculuğu kimseye kaptırmam
He ne zevk ne zevk..AA sonunculuk bizim sana sondan 3 u verdim yada baştan üç sende ya hep ya hiç tikkaçünkü biliyorum ki benden zevklisn
Güzel bakmıyor onlarHe ne zevk ne zevk..Ondan hep sonlarda oldum her yarışmada..
Oy kullanmayanı siteden atsın KazenGüzel bakmıyor onlarhem yemek yarışmasında gibi kuzen mesaj atarsa herkes oy kullanırsa bence daha farklı olur
Kazen yerine kuzen yazmisimOy kullanmayanı siteden atsın Kazen
sana da geçmiş olsun bende o durumdayım işte ama hareket etmeyince çok kötü değilim ya seninki daha fena umarım çabucak bulurlar nedenini çabucakta iyileşirsin balımm
Huy Meselesi Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey çıkmaz ve hemencik geçiverir. Ben de kaç gündür hastayım. Önce ishal ve istifra ile başladı şimdi de kasıklarıma felaket sancı giriyor, idrarımın rengi değişik falan.. Sanırım hepsi üşütmekten oldu. Sağlığın kıymetini ancak böyle anlıyorum kendi adıma.. Allah tüm hastalara şifa versin.
börek yarışmasında öyle olmuştu daha iyi oluyor bencedeGüzel bakmıyor onlarhem yemek yarışmasında gibi kuzen mesaj atarsa herkes oy kullanırsa bence daha farklı olur
teşekkürler canım
Çok geç tikkaYaylanın, sonunculuğu kimseye kaptırmam
Ben varya bi oy bile alamayabilirimAynı sayıda oy alırsak neden olmasın mesela sıfır
evet olcaz kaçarız o zaman gelinceBen varya bi oy bile alamayabilirimyarışma sonunda deşifre olcaz mı gı
Ben ilk defa katılıyorum ve son olur büyük ihtimalleeve
evet olcaz kaçarız o zaman gelinceben daha önce bir kaç kez sıfır oldum sonuncu da oldum alışkınım valla
evt ıkımızz kk yı cokertecez kılodan o dereceyızSende öyle cınım tişikkirlir
Şüşko muyum benevt ıkımızz kk yı cokertecez kılodan o dereceyız