- 12 Şubat 2015
- 6.466
- 15.572
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni bilebilirim belkim %80 ihtimal veriyorum.
bulurum belkibakalım bulumazssın kiii
ay evet ben seni hiç görmedim e sende beni bulamazsın tabiBeni tanıyamazsınız kıhkıhkıh
evet bugün dionee saat yaklaşınca çağırcaktım senibı dakka bı dakka bugun muymuss yarısmaaa 23.05 te mı acılcak
bulurum ben seniBeni bulamazsan küserim
niye küstün kız ben heryerde dioneeye resmimi atcam diyorum bak küsmezsen sana resmimi atcam yarışmadan sonra
Sanmıyorum cınım gerçi oladabilirben tanırım senıı kocaa popolu piroşş
Hayır bize sözün var atacaktın banane banane at atttbulurum belki
ay evet ben seni hiç görmedim e sende beni bulamazsın tabi
evet bugün dionee saat yaklaşınca çağırcaktım seni
bulurum ben seni
niye küstün kız ben heryerde dioneeye resmimi atcam diyorum bak küsmezsen sana resmimi atcam yarışmadan sonra
Ahahahahahahaha aynen kız azılı rakipbulurum belki
ay evet ben seni hiç görmedim e sende beni bulamazsın tabi
evet bugün dionee saat yaklaşınca çağırcaktım seni
bulurum ben seni
Ayy yerim ya çok şekersin sen piroooSanmıyorum cınım gerçi oladabilir
Evit canımbu gece 23,05 mııı
Sende öyle cınım tişikkirlirAyy yerim ya çok şekersin sen pirooo
atacamda şimdi yanlış anlaşılma olmasın yüzümü atacam yazalımda sonra yarışmaya hile karıştıryor derlerHayır bize sözün var atacaktın banane banane at attt
sondan derece yaparım genelde benim gibiysen en sonuncuya oynayabilirizAhahahahahahaha aynen kız azılı rakip
'YÜZÜNÜ'atarmısın çıbık deadd :)atacamda şimdi yanlış anlaşılma olmasın yüzümü atacam yazalımda sonra yarışmaya hile karıştıryor derler
sondan derece yaparım genelde benim gibiysen en sonuncuya oynayabiliriz
şimdi olmaz hazır değilim'YÜZÜNÜ'atarmısın çıbık deadd :)
Bende öyleyim cınım sonuncu benim ama ona göreatacamda şimdi yanlış anlaşılma olmasın yüzümü atacam yazalımda sonra yarışmaya hile karıştıryor derler
sondan derece yaparım genelde benim gibiysen en sonuncuya oynayabiliriz
Uu beybii bak ben hazırım at hadi görem nur cemalini göremcekşimdi olmaz hazır değilim
o zaman sende benim kadar iddialısın demekBende öyleyim cınım sonuncu benim ama ona göre
Uu beybii bak ben hazırım at hadi görem nur cemalini göremcek
bende seni canımmAy bayağı kalabalık olcek galiba bu yarışma.. Bu arada ben deadin gül cemalini gördüm hıhhh kıskananlar çatlasınnn
Çabuk düşün şarzım yüzde 14o zaman sende benim kadar iddialısın demek
tamam düşünüyorum
az kalmış kızÇabuk düşün şarzım yüzde 14