- 12 Şubat 2015
- 6.543
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim Rabbim acil şifalar versin, iyi düşün iyi olsun canım. Moralini bozmasağolasın vuslatım benim :) bugün öğleden sonra hastanedeydim yarında hastanede olucammm hele önümüzde ki haftaufff
detaylı inceleme yapılıyor
Evit olabiliryokk accık enden genıss![]()
aminnnnnCanım benim Rabbim acil şifalar versin, iyi düşün iyi olsun canım. Moralini bozma![]()
Aminn kuzum benimmmmm cok sagol insallah su durumdan kurtulmak tek istedigim seyCanım benim Rabbim acil şifalar versin, iyi düşün iyi olsun canım. Moralini bozma![]()
ayhh dadlum yok hıc hayır da demezz gel bii opeyım senııEvit olabilir![]()
Doğruya doğru şimdi kankiayhh dadlum yok hıc hayır da demezz gel bii opeyım senıı
masum kedim benım![]()
![]()
Sen katıldın mı lenevettt cok pıs hazırımmmm![]()
Sıkıntıdan patlıyorum kız ne yapayım, iyi ki çağırdın fıstığım
dioneesiz yarışma düşünemiyorumSen katıldın mı len
hosgeldınnn cnmmm yarısma baslıcakk bızde onu beklıyodukkkSıkıntıdan patlıyorum kız ne yapayım, iyi ki çağırdın fıstığım![]()
İnşaAllah canımAminn kuzum benimmmmm cok sagol insallah su durumdan kurtulmak tek istedigim sey
mudavım oldum dmi bendioneesiz yarışma düşünemiyorum![]()
Hoş buldum güzellikhosgeldınnn cnmmm yarısma baslıcakk bızde onu beklıyodukkk![]()
evet demirbaş olduk ya sonuncuda olsam yine katılıyorummudavım oldum dmi benbız deadusum demısrbasız bu yarısmanınn
Bi heyecanlandım nedense yadioneesiz yarışma düşünemiyorum![]()