- 12 Şubat 2015
- 6.466
- 15.572
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.801
yokk accık enden genıssŞüşko muyum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yokk accık enden genıssŞüşko muyum ben
Canım benim Rabbim acil şifalar versin, iyi düşün iyi olsun canım. Moralini bozmasağolasın vuslatım benim :) bugün öğleden sonra hastanedeydim yarında hastanede olucammm hele önümüzde ki hafta ufff detaylı inceleme yapılıyor
Evit olabiliryokk accık enden genıss
aminnnnnCanım benim Rabbim acil şifalar versin, iyi düşün iyi olsun canım. Moralini bozma
Aminn kuzum benimmmmm cok sagol insallah su durumdan kurtulmak tek istedigim seyCanım benim Rabbim acil şifalar versin, iyi düşün iyi olsun canım. Moralini bozma
ayhh dadlum yok hıc hayır da demezz gel bii opeyım senııEvit olabilir
bizde hazırız benceBen hazırım millet
Doğruya doğru şimdi kankiayhh dadlum yok hıc hayır da demezz gel bii opeyım senıı
masum kedim benım
Sen katıldın mı lenevettt cok pıs hazırımmmm
Sıkıntıdan patlıyorum kız ne yapayım, iyi ki çağırdın fıstığımHALLEYS bebısımm napıyosunnn burayaaa gelseneee
dioneesiz yarışma düşünemiyorumSen katıldın mı len
hosgeldınnn cnmmm yarısma baslıcakk bızde onu beklıyodukkkSıkıntıdan patlıyorum kız ne yapayım, iyi ki çağırdın fıstığım
İnşaAllah canımAminn kuzum benimmmmm cok sagol insallah su durumdan kurtulmak tek istedigim sey
mudavım oldum dmi ben bız deadusum demısrbasız bu yarısmanınndioneesiz yarışma düşünemiyorum
Hoş buldum güzellik İzlemeyi çok severim hemen başlasıııınhosgeldınnn cnmmm yarısma baslıcakk bızde onu beklıyodukkk
evet demirbaş olduk ya sonuncuda olsam yine katılıyorum çok özenemedim valla bu sefer dedim aman özensemde bişey değişmez dedimmudavım oldum dmi ben bız deadusum demısrbasız bu yarısmanınn
Bi heyecanlandım nedense yadioneesiz yarışma düşünemiyorum