En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

bir iki gün sonra coşacak buralar oylamayı bekliyor herkes :KK53::KK53::KK53::KK53:
evet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsak :KK70:
Ben de ilk kez izledim hint dizisi:) İlk tv de görmüştüm dikkatimi çekti, türkçe dublaj hoşuma gitmediği için netten alt yazılı izledim:))
a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diye :KK66:

evet ya şimdi neye yorum yapcaz açılsada gırgır şamata yapsak :KK70:

a o tv deki dizi mi ben izleyecektim ama dublaj hiç olmamış ya güzelmi bende düşündüm altyazılı mı izlesem diye :KK66:
Orjinal dilde çok güzel:) Türkçe dublaj olunca hiç etkili değil, seslendirme kötü olmuş. Alyazılı izlemeni öneririm canımHoppa Ben halâ etkisindeyim:)

Orjinal dilde çok güzel:) Türkçe dublaj olunca hiç etkili değil, seslendirme kötü olmuş. Alyazılı izlemeni öneririm canımHoppa Ben halâ etkisindeyim:)
ya bende izleyim o zaman güzele benziyordu zaten ama o dublaj çok itici geldi zaten normaldede yabancı filmleri dublajlı sevmiyorum tüm duygu kayboluyor teşekkür ederim :KK66:

ya bende izleyim o zaman güzele benziyordu zaten ama o dublaj çok itici geldi zaten normaldede yabancı filmleri dublajlı sevmiyorum tüm duygu kayboluyor teşekkür ederim :KK66:
Evet ya tvde ki ne bakınca sanki farklı bir diziymiş gibi geliyor:) Bir de orjinlde Arnav'ın "what the, what the" demesi çok hoş:KK45:
Rica ederim:)

Selammmmm kizlarrree rahatsizdimmm dedimmm nuryolu nuryolu merak etmisss canim benimmm gebelikten kusmaa halsizlik caronti bas donmesi kan sekerim.dusmusss...simdi daha iyiyim cok sukur:KK200::KK53:

Cok gecmis olsun canim :KK60: :KK43:
Senin hamilelikte benimkiler gibi zor geciyor demekki :KK43: Bol bol kuru meyve ,et , yesillik , kuru yemis yersen daha zinde hissedersin :KK19:
Bu ara nasilsin ? kac aylik oldu yegenim :KK60: :nazar:

X