- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.661
Ben de yarın foto çekip göndericem Gazam mübarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlediğim dizinin baş karakteriBu resimdeki kimmmm
Oooo Vuslat sende mi katılıyorsun?Merakla bekleyeceğim.Ben de yarın foto çekip göndericem Gazam mübarek olsun
Burası da bağımlılık yaptı Adracım Bundan önce 2 kere daha katılmıştımOooo Vuslat sende mi katılıyorsun?Merakla bekleyeceğim.
Yarışmalar bağımlılık yapıyor.Diğer katıldıklarını görmüştüm çıtır anne.Burası da bağımlılık yaptı Adracım Bundan önce 2 kere daha katılmıştım
Hoby oldu artık:)Yarışmalar bağımlılık yapıyor.Diğer katıldıklarını görmüştüm çıtır anne.
Vuslatım canım benim sensiz olmazdıııBen de yarın foto çekip göndericem Gazam mübarek olsun
Hangi dizi o :)İzlediğim dizinin baş karakteri
Vuslatım canım benim sensiz olmazdııı
Hint dizisi, Iss pyaar ko kya naam doon:))Hangi dizi o :)
Vuslatım canım benim sensiz olmazdııı
Hint filmerini seviyorum ama dizilerini hiç izlemedimm :)Hint dizisi, Iss pyaar ko kya naam doon:))
ay konuyu takibe alayım kzı yolunu kaybeden dervişler gibiyim topiği kaybettim arıyorum bulamdım ya senin mesajlarından bulacaktım en sondeadline kuzum bak buradaaa topik
Ben topiğe bir kaç gündür uğramıyordumay konuyu takibe alayım kzı yolunu kaybeden dervişler gibiyim topiği kaybettim arıyorum bulamdım ya senin mesajlarından bulacaktım en son
evet baktım zaten yoktu su daha eski mesajları göstere bastım bir iki defa yine gelmedi off üşendim daha geri geri direk sorayım dedimBen topiğe bir kaç gündür uğramıyordum
evet baktım zaten yoktu su daha eski mesajları göstere bastım bir iki defa yine gelmedi off üşendim daha geri geri direk sorayım dedim
evet buralar sessiz kalmasın marga sahip çıkO kadar zamandır mı uğramamışım ben buraya püh banaaa şaka bir yana başvuru topiği diye gittim siteyle ilgilendim konu oku konu aç , ondan bakmamışımdır
evet buralar sessiz kalmasın marga sahip çık
Ben de ilk kez izledim hint dizisi:) İlk tv de görmüştüm dikkatimi çekti, türkçe dublaj hoşuma gitmediği için netten alt yazılı izledim:))Hint filmerini seviyorum ama dizilerini hiç izlemedimm :)