- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.621
Tatlimiyiyim sen nasilsin elektrikler kesilip duruyor net baglantilarinda sorun varmis sokagimizda ya deliricemYorgunum margam sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlimiyiyim sen nasilsin elektrikler kesilip duruyor net baglantilarinda sorun varmis sokagimizda ya deliricemYorgunum margam sen nasılsın?
hadi ya en sinir olduğum şeyTatlimiyiyim sen nasilsin elektrikler kesilip duruyor net baglantilarinda sorun varmis sokagimizda ya deliricem
Benimde telefon paketinden giriyorum suan oda cok yavas suan varya tam yarisma icin pc den resik dyzenleyip uyeye yollayacaktim pat elektrik kesildi sonra geldi sonra net baglantisi koptu geldi koptu geldi derken o da gitti deliriceeeemhadi ya en sinir olduğum şey
çok sinir durum ya bizim modemde biraz sıkıntılı bı ara ardık modemi dövecek raddeye gelmiştikBenimde telefon paketinden giriyorum suan oda cok yavas suan varya tam yarisma icin pc den resik dyzenleyip uyeye yollayacaktim pat elektrik kesildi sonra geldi sonra net baglantisi koptu geldi koptu geldi derken o da gitti deliriceeeem
Ah keske modemle ilgili olsa komsulari sordum onlarda dahi yokçok sinir durum ya bizim modemde biraz sıkıntılı bı ara ardık modemi dövecek raddeye gelmiştik
tüh yaAh keske modemle ilgili olsa komsulari sordum onlarda dahi yok
Teşekkür ederiz :)Hayırlı olsun arkadaşlar ...
Fahriye geçti mi kız başının ağrısı ..tüh ya
Gündüz açabilirim, gece de açabilirim bilemiyorum azıcık seni sinir edeyimOylama gece mi açılacak ya hooof ben sabırsızım
Çok var 11ine de zatenGündüz açabilirim, gece de açabilirim bilemiyorum azıcık seni sinir edeyim
rakiplerini merak ediyor musun piroşOylama gece mi açılacak ya hooof ben sabırsızım
4-5 güncük var ya , buna mı çok diyorsun kaç gün beklediğin haldeÇok var 11ine de zaten
Ediyorum ya etmez miyimrakiplerini merak ediyor musun piroş
Geçti kız akşam arkadaşım delimisin inat etmekalk ilaç iç dedi sinra mışıl mışıl uyududum kuzumFahriye geçti mi kız başının ağrısı ..
hayır ayrı topiğe açıcam efserimOylamayı bu başlıgamı açaçaksın Margom