- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.621
TatlimYorgunum margam sen nasılsın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TatlimYorgunum margam sen nasılsın?
hadi yaTatlimiyiyim sen nasilsin elektrikler kesilip duruyor net baglantilarinda sorun varmis sokagimizda ya deliricem
Benimde telefon paketinden giriyorum suan oda cok yavas suan varya tam yarisma icin pc den resik dyzenleyip uyeye yollayacaktim pat elektrik kesildi sonra geldi sonra net baglantisi koptu geldi koptu geldi derken o da gitti deliriceeeemhadi yaen sinir olduğum şey
![]()
çok sinir durum ya bizim modemde biraz sıkıntılı bı ara ardık modemi dövecek raddeye gelmiştikBenimde telefon paketinden giriyorum suan oda cok yavas suan varya tam yarisma icin pc den resik dyzenleyip uyeye yollayacaktim pat elektrik kesildi sonra geldi sonra net baglantisi koptu geldi koptu geldi derken o da gitti deliriceeeem![]()
Ah keske modemle ilgili olsa komsulari sordum onlarda dahi yokçok sinir durum ya bizim modemde biraz sıkıntılı bı ara ardık modemi dövecek raddeye gelmiştik![]()
Ah keske modemle ilgili olsa komsulari sordum onlarda dahi yok![]()
Teşekkür ederiz :)Hayırlı olsun arkadaşlar ...
Fahriye geçti mi kız başının ağrısı ..tüh ya
Gündüz açabilirim, gece de açabilirim bilemiyorumOylama gece mi açılacak ya hooof ben sabırsızım![]()
Çok var 11ine de zatenGündüz açabilirim, gece de açabilirim bilemiyorumazıcık seni sinir edeyim
![]()
rakiplerini merak ediyor musun piroşOylama gece mi açılacak ya hooof ben sabırsızım![]()
4-5 güncük var ya , buna mı çok diyorsun kaç gün beklediğin haldeÇok var 11ine de zaten![]()
Ediyorum ya etmez miyimrakiplerini merak ediyor musun piroş![]()
Geçti kız akşam arkadaşım delimisin inat etmekalk ilaç iç dedi sinra mışıl mışıl uyududum kuzumFahriye geçti mi kız başının ağrısı ..![]()
hayır ayrı topiğe açıcam efserimOylamayı bu başlıgamı açaçaksın Margom![]()