- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.641
ne zaman az olduğunu gördük ki vuslatımListe kabarık mı Margam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman az olduğunu gördük ki vuslatımListe kabarık mı Margam
bende çok merak ediyorum birinci ikinci üçüncü kim olacak diyeEdiyorum ya etmez miyim
neden ilaç içmedin ki fahriye dokunuyor mu ağrı kesiciler ? iyi bari onunla geçmiş olsunGeçti kız akşam arkadaşım delimisin inat etmekalk ilaç iç dedi sinra mışıl mışıl uyududum kuzum
Ben takip bile etmek istemiyorum yabende çok merak ediyorum birinci ikinci üçüncü kim olacak diye
ben senin için takip ederim pirayemBen takip bile etmek istemiyorum ya
Tarihe bakmaya erindim peki ne zamanhayır ayrı topiğe açıcam efserim
Yok ilaç kulanmayı sevmiyorum bu konuda biraz geri kafalılığım olduğu doğrudirneden ilaç içmedin ki fahriye dokunuyor mu ağrı kesiciler ? iyi bari onunla geçmiş olsun
ben senin için takip ederim pirayem
O da doğrune zaman az olduğunu gördük ki vuslatım
Vuslatimmmmmmm canim benimmmmmO da doğru
Az kaldi az azicik daha dayan :)
Ay kombini yaptım da giyinip foto atmak zor geliyo11 Aralık 2015 23:00'e katılmak isteyenler resimleri bana atabilirler..
Az kaldı
Sabahta benim agriyordu birax bekledim baktim gecmedi bende gittim ilac aldim dunya varmis dedim yaaaYok ilaç kulanmayı sevmiyorum bu konuda biraz geri kafalılığım olduğu doğrudir
Bak son gunler benden soylemesi seni kk vitrinde gordum cok zevklisin :)Ay kombini yaptım da giyinip foto atmak zor geliyo
Çok teşekkür ederim canım Yok yok atıcaaam ama hatta zamanım olursa yapıp atayım bu akşamBak son gunler benden soylemesi seni kk vitrinde gordum cok zevklisin :)
Hadi bakalim bekliyorummÇok teşekkür ederim canım Yok yok atıcaaam ama hatta zamanım olursa yapıp atayım bu akşam
Aynen yaSabahta benim agriyordu birax bekledim baktim gecmedi bende gittim ilac aldim dunya varmis dedim yaaa
Buyrun benim:)Vuslatimmmmmmm canim benimmmmm
Bu resimdeki kimmmmBuyrun benim:)
Aynen ya