- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.501
kız ben seni etiketlicektim de yetişemedim marga kapadı konuyu..geç fark ettim galiba hiç ekşında yok olsada yazamıyorum ban korkusuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben seni etiketlicektim de yetişemedim marga kapadı konuyu..geç fark ettim galiba hiç ekşında yok olsada yazamıyorum ban korkusuna
marganın online oluşuna denk geldi demekkız ben seni etiketlicektim de yetişemedim marga kapadı konuyu..
Perimm parmak ucumda ciktim topiktenn ama yinede enseledi beni bir mune ablanin cimbizindan birde margacigimin kilidinden kacilmazz..marganın online oluşuna denk geldi demek
olmazki böyle çok çalışkan bu kız çokta dikkatli mune ablamın cımbızı çok acıtıyormuş öyle diyorlar korkuma kedi gibiyimPerimm parmak ucumda ciktim topiktenn ama yinede enseledi beni bir mune ablanin cimbizindan birde margacigimin kilidinden kacilmazz..
evet yaa
adamlar bile dayanmıyor bak dönüp mıçını yatıp uyuyor sonra
mahperi hatun kuzuumm sen nerdesin hadii yitişş muhabbete saksı uyuyacak birazdann
mahperi hatun kuzuumm sen nerdesin hadii yitişş muhabbete saksı uyuyacak birazdann
olmazki böyle çok çalışkan bu kız çokta dikkatli mune ablamın cımbızı çok acıtıyormuş öyle diyorlar korkuma kedi gibiyim
Yok telefonda konuşuyorduk dedim siz ekşın konuları görüpte beni nasıl etiketlemezsiniz kiblemezsiniz onları diye kızıyordum korkudan dili tutuldu
Perimm parmak ucumda ciktim topiktenn ama yinede enseledi beni bir mune ablanin cimbizindan birde margacigimin kilidinden kacilmazz..
niye yetişemedin kızyaaaaa yetişemedim ama niye yetişemedim bi sorun bi soruuunn
ay prensesim gelmişşşşayyy guzelımm guzellııımm ben de sızı cok sevıyorummmm .. optum sızııııı
niye yetişemedin kız
hep bu vardı sana öyle geliyorah yine değişmiş avatarı
Yok telefonda konuşuyorduk dedim siz ekşın konuları görüpte beni nasıl etiketlemezsiniz kiblemezsiniz onları diye kızıyordum korkudan dili tutuldu
kaderde editör azarı yemekte varmışniye yetişemedin kız
kk da bir oyun olsa, nickleri kapatsalar avatarlardan bu üyenin kim olduğunu bul deselerhep bu vardı sana öyle geliyor
zaten hızlı hepten hızlanır ama bu kezkaderde editör azarı yemekte varmış
bundan sonra ekşınlı konularda margaya da haber vereceğimişiz mismo
kaderde editör azarı yemekte varmış
bundan sonra ekşınlı konularda margaya da haber vereceğimişiz mismo
ben kaybolurmuyum o zaman bu huyum yüzündenkk da bir oyun olsa, nickleri kapatsalar avatarlardan bu üyenin kim olduğunu bul deseler
inan seni bulamam ahahaha
sen onlar uyma periciğim mişmo ve saksı çiçeem bana görünmeden ekşın konulara akıyorlar yakalayacağım onlarızaten hızlı hepten hızlanır ama bu kez
yeni üyemiydin sen bakmadım da üyelik tarihine :) kaç yıldır buralardayım daha siftahım yok. herbişi de yazıyorum. korkma yazzzolmazki böyle çok çalışkan bu kız çokta dikkatli mune ablamın cımbızı çok acıtıyormuş öyle diyorlar korkuma kedi gibiyim
saksıııya ninni söyledim az önce ben
siz gizli saklı köşelerde benden habersiz aşkmı tazeliyorsunuz böğrümden kırıldım şimdik hıhYok telefonda konuşuyorduk dedim siz ekşın konuları görüpte beni nasıl etiketlemezsiniz kiblemezsiniz onları diye kızıyordum korkudan dili tutuldu
Kilitçiye çıktı adım