En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

yeni üyemiydin sen bakmadım da üyelik tarihine :) kaç yıldır buralardayım daha siftahım yok. herbişi de yazıyorum. korkma yazzz :KK70:

siz gizli saklı köşelerde benden habersiz aşkmı tazeliyorsunuz:KK11: böğrümden kırıldım şimdik hıh:KK12:

ahahahahahaha bişi dicem ama bu muhabbeti ancak stillex kaldırır. neyse ben diyim yinede vurr beni zinciree margaaammm :KK70::KK70:
tam 6 ay önce üye oldum ben yıl olmadı daha :cool: korktum bi kere :KK12:

yeni üyemiydin sen bakmadım da üyelik tarihine :) kaç yıldır buralardayım daha siftahım yok. herbişi de yazıyorum. korkma yazzz :KK70:

siz gizli saklı köşelerde benden habersiz aşkmı tazeliyorsunuz:KK11: böğrümden kırıldım şimdik hıh:KK12:

ahahahahahaha bişi dicem ama bu muhabbeti ancak stillex kaldırır. neyse ben diyim yinede vurr beni zinciree margaaammm :KK70::KK70:

yaaaaaa o nerelerde sahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hattımı değiştirdim ,eski numaramda kaldı o , nerelerde ya o :KK53:
eskiden ettiğimiz muhabbetler geldi aklıma :KK53:

zaten hızlı hepten hızlanır ama bu kez :KK12:
ben ona yav he he dedim :KK70::KK70:

bir de lütfen kk forum meydanında saçını taradıktan sonra saçlarınızı ortaya atmayın dökülen saçlarını toplayınnn diyorummm En Büyük KK :KK53:
sonra margaya iş çıkıyo o saçlarla büyü yapmak ona düşüyo :KK70::KK70:

sen onlar uyma periciğim mişmo ve saksı çiçeem bana görünmeden ekşın konulara akıyorlar yakalayacağım onları :KK54:

böğürden kırılmak nedir allasen :KK70::KK70::KK70:

leyyyynn çok hızlı yazıyorsunuz yetişemedim mesajlara.. birazdan tek tek beğencem hepiciğini.. mahperi hatun mahperi hatun korkma korkunun ecele faydası yok :KK70::KK70: o cımbız birgün benide çekecek biliyorum:KK50: Huy Meselesi Huy Meselesi saç uyarın için diyorum forumda tülbentsiz gezmeyin lütfen. hep saç oluyoo buralar:KK70::KK70:stillex çalışmaya başladı koptu buralardan ah ahh ne kırbaçlar şaklattık onunla. o da benim suç ortağım :rolleyes: Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben konuşmuyorum ben şenle yaaa kıyıda köşede margaylan takılıyon benim haberi yok:KK12::KK12: tilifonlar alınmış, feysten eklemelerde yapılmıştır Allah bilir.. böğrümden çaaattttttttttt diye kırıldım :p:KK70:

X