- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.461
Verirsin canım merak etme.Diğer kombinlerde inşallah.Kilo almışım moralım bozuk verirsem katılırım ama önce vermem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verirsin canım merak etme.Diğer kombinlerde inşallah.Kilo almışım moralım bozuk verirsem katılırım ama önce vermem lazım
ben durdum bekliyorummmm seni hadi okuda gelhızınıza yetişilmiyo ki anacım bikaç sayfa gerinizden geliyorum sürekli
Bak sadece kendin için değil benim içinde yarışıyor olacaksınnevreste duydun mu bak buraya yazalım ne olur ne olmaz şansım yaver giderse altın dişi kaparsın bak dişin takılması benden bedava marga dişi alsın yeter istersen satarsın yada sana kalmış
nevreste duydun mu bak buraya yazalım ne olur ne olmaz şansım yaver giderse altın dişi kaparsın bak dişin takılması benden bedava marga dişi alsın yeter istersen satarsın yada sana kalmış
adranın önerdiği şampuan sarımsaklı değil miydi o daha sert yapmıyor muKuzum evet olabilir benim büyük kızımkide öyle çok uzun kestirecem diyor
Şu adra'nın önerdiği şanpuan var ya onu kullanalım bir şans daha ben kestirdim çok pişman oldum
Sahi miHiç kıskanmadım
Aşk baharı beklemez deseydin Marga.Kasım soğuktur aşk güzel olur Efser.efsere kasımda aşk başkadır dedim napıcaksın kasımı salla baharı bekle dedi bana
Yok ya sert yapmıyor.Hatta saç kremi sürmeden mucizevi yağla tarıyorum kolay taranıyor saçım.adranın önerdiği şampuan sarımsaklı değil miydi o daha sert yapmıyor mu
Yeşillerimi giymem lazım kuzum tenimin beyazlığı çıksınbaharı bekliyor
efser çok tatlı ya hani derler ya kitap gibi kadınAşk baharı beklemez deseydin Marga.Kasım soğuktur aşk güzel olur Efser.
denemekte fayda var :/Yok ya sert yapmıyor.Hatta saç kremi sürmeden mucizevi yağla tarıyorum kolay taranıyor saçım.
margammmmm bugün yarın göndercem fotolarıben durdum bekliyorummmm seni hadi okuda gel
Gözlerle uyumlu olacak yani.Gir havaya nolacak.Yeşillerimi giymem lazım kuzum tenimin beyazlığı çıksın
Valla kötü havaya soktunuz diyeyim
hahahahaha efser ya kahkaha attımYeşillerimi giymem lazım kuzum tenimin beyazlığı çıksın
Valla kötü havaya soktunuz diyeyim
yettim tabiki peşindeyimsana attığım linki gördün mü?
MArga konuyu kapamadan yetişş
Dokunulmadan sevilenlerdenim o yüzden sorun yok gönlümün mevsimi yok galiba hep aynı sonuçtaAşk baharı beklemez deseydin Marga.Kasım soğuktur aşk güzel olur Efser.
tamam çiçeem ,ne zaman istersen yolla daha süre var merakla bekliyorummmmargammmmm bugün yarın göndercem fotoları
gerçi istediğim gibi olmadı ama olsun
Aynen katılıyorum.efser çok tatlı ya hani derler ya kitap gibi kadın
hakikaten de öyle
mismo kapadım konuyu ama sanırım yine yetişmiş siz varya sizzzzyettim tabiki peşindeyim
yettim tabiki peşindeyim