- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.421
yarışmaya hazırlanıyordur belkiBiSaksi_Degilim_Ben vardı noldu ona? Birini kafasına düşüp mahkemelik mi oldu ne? Senin bilgin var mı bu kaçak hanımla ilgili Marga'mm
Güzel gidiyor canım her zaman ki gibi :) geçen bir arkadaş sordu katılım nasıl diye dedim bin kişi katıldı sabahtan akşama kadar resim birleştirme yapıyorum dedim hahahaha diye kahkaha attı , buradan o arkadaşa sesleniyorummmmm seni seviyorumm
bende bayıldım ama bu tarz açık renklerde bulamıyorum burada bir türlü , netten alışveriş yapan biriyim ama elbise almaya cesaret edemiyorum , normal parçalar alıyorum ama böyle bir elbise bulsam kaçırmıycam o derece yaaaElbise on numara beş yıldız yahu
Çok beğendim..
sence kim bir tahmin et bakayım 9.hislerin kuvvetli diyorlar senin için.ya kim o bende seviyorum o zaman
benim sevdiğim senin sevdiğin ve önemli biriyse nevreste sormuş olabilir yarışma kardeşliğisence kim bir tahmin et bakayım 9.hislerin kuvvetli diyorlar senin için.
9 dediysek terste bak 6. his
Bende her kırmızı sevmem biraz önceki elbiseninki gibi daha yumuşak tonları severim buda çok güzel yanlız ön plana çıksın diye kulanılan aksesuarlar yanlış elbise tek başına harikaben bu modellere bayılıyorum geçen bunun koyu ve desenli rengine rastladım ama kırmızı tonlardaydı
boğa burcuyum ben kırmızıdan nefret ederim başkasında beğeniyorum ama kendime hayatta yakıştıramam
sence nasıl
benim sevdiğim senin sevdiğin ve önemli biriyse nevreste sormuş olabilir yarışma kardeşliği
bende bayıldım ama bu tarz açık renklerde bulamıyorum burada bir türlü , netten alışveriş yapan biriyim ama elbise almaya cesaret edemiyorum , normal parçalar alıyorum ama böyle bir elbise bulsam kaçırmıycam o derece yaaa
kendimi bunun içinde hayal ediyorummmkendimi kendimden kıskandım leeeymm
Bende bayıldımElbise on numara beş yıldız yahu
Çok beğendim..
Bende her kırmızı sevmem biraz önceki elbiseninki gibi daha yumuşak tonları severim buda çok güzel yanlız ön plana çıksın diye kulanılan aksesuarlar yanlış elbise tek başına harika
Ayy nurella mı olsam
elbise süpermiş o ayakkabıları beğenmedim ama altına neyse ama ben giyemem bacaklarım boru gibi ıhh olmuyor bu boy bana tombikim benben bu modellere bayılıyorum geçen bunun koyu ve desenli rengine rastladım ama kırmızı tonlardaydı
boğa burcuyum ben kırmızıdan nefret ederim başkasında beğeniyorum ama kendime hayatta yakıştıramam
sence nasıl
ya ihtiyar deme onaaa dionne ye ne dersin o mu sordu kızbenim o ihtiyarı sevdiğimi de nereden çıkardın
bebeeemm buralarda bulursam foto çeker atarım sana. istediğin gibi bişi olursa alır getiririm türkiyeye yada kargolarım direk buradan sana. sen iste yiterkiialışverişle alakası olmayan biriyimdir. kırk yılın başı mağaza gezerim. gezdiğimde gözüme çarpan bişicik olursa haber etcem ben sana
Sen yine benim arkamdan atıp tutuyor musunbenim o ihtiyarı sevdiğimi de nereden çıkardın
Ooo yorum süper.Bende her kırmızı sevmem biraz önceki elbiseninki gibi daha yumuşak tonları severim buda çok güzel yanlız ön plana çıksın diye kulanılan aksesuarlar yanlış elbise tek başına harika
Ayy nurella mı olsam
bak ikincide nasılda bildinelbise süpermiş o ayakkabıları beğenmedim ama altına neyse ama ben giyemem bacaklarım boru gibi ıhh olmuyor bu boy bana tombikim ben
ya ihtiyar deme onaaa dionne ye ne dersin o mu sordu kızbulmam lazım kim kafama takıldı
Bence ayakabı o renk o elbiseyi çok daha itdalı yaparkesinlikle katılıyorum o ayakkabı o çanta o takılar
ben bu elbisede takı takmam taksamda görünmez saçlarımdan çok uzun çünkü
ayakkabı seçimini o kadının çantasının renginden yapabilirim çünkü bayıldığım bir renk
Sen yine benim arkamdan atıp tutuyor musun
Yazdıklarını gördüm hemen çevirmedeadline kız ben sana demedim mi nevo deme diye !!
aha geldi
hoşgeldin aşkım ya canım ablam bidanemmm
gelmiş bile geç kaldın adını anınca geliyor gizli güçleri var margabak ikincide nasılda bildin
nevo ihtiyar ve de takma dişli şimdi koşa koşa beni tokatlamaya gelir sus anmayalım adını gelirse öldürür beni