En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Elbise on numara beş yıldız yahu
Çok beğendim..
bende bayıldım ama bu tarz açık renklerde bulamıyorum burada bir türlü , netten alışveriş yapan biriyim ama elbise almaya cesaret edemiyorum , normal parçalar alıyorum ama böyle bir elbise bulsam kaçırmıycam o derece yaaa

kendimi bunun içinde hayal ediyorummm kendimi kendimden kıskandım leeeymm

Bende her kırmızı sevmem biraz önceki elbiseninki gibi daha yumuşak tonları severim buda çok güzel yanlız ön plana çıksın diye kulanılan aksesuarlar yanlış elbise tek başına harika
Ayy nurella mı olsam

bebeeemm buralarda bulursam foto çeker atarım sana. istediğin gibi bişi olursa alır getiririm türkiyeye yada kargolarım direk buradan sana. sen iste yiterkii alışverişle alakası olmayan biriyimdir. kırk yılın başı mağaza gezerim. gezdiğimde gözüme çarpan bişicik olursa haber etcem ben sana

kesinlikle katılıyorum o ayakkabı o çanta o takılar

ben bu elbisede takı takmam taksamda görünmez saçlarımdan çok uzun çünkü
ayakkabı seçimini o kadının çantasının renginden yapabilirim çünkü bayıldığım bir renk

elbise süpermiş o ayakkabıları beğenmedim ama altına neyse ama ben giyemem bacaklarım boru gibi ıhh olmuyor bu boy bana tombikim ben

benim o ihtiyarı sevdiğimi de nereden çıkardın
ya ihtiyar deme onaaa dionne ye ne dersin o mu sordu kız bulmam lazım kim kafama takıldı

çok teşekkür ederim mismom ,haftaya daha ayrıntılı gezicem mağazaları , bir tane elbise aldım ama o biraz günlük kombine kayıyor, hani bunu en azından gece dışarı çıkarken giyebilirim diyorum, ya bu formda olsa rengide siyah ve koyu renkler olmasaaaaa öyle bir elbise bulsam mağazaya yapışcam gidip (

yazın bir elbise denedim, bembeyaz , uzun bişi, günlük kombinlere daha uygun, tam aldım, benimki oradan demez mi, bu seni çok güzel gösterdi, alma bunu , başka bir yere gidelim dedi tutturdu , bende bütün bir alışveriş boyunca somurttum başka bir mağazadan çiçekli desenli elbise aldım, ama yine yakıştı ahahaha

bak ikincide nasılda bildin

nevo ihtiyar ve de takma dişli şimdi koşa koşa beni tokatlamaya gelir sus anmayalım adını gelirse öldürür beni

Bence ayakabı o renk o elbiseyi çok daha itdalı yapar uzun saçlar harika olur bizimlesin deriz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…