En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

saçlarım benimle olmaktan vazgeçiyor şu aralar efserim bu soğuk hava şartlarından dolayı çok sertleştiler :KK43:
Kuzum evet olabilir benim büyük kızımkide öyle çok uzun kestirecem diyor :KK14:
Şu adra'nın önerdiği şanpuan var ya onu kullanalım bir şans daha:KK51: ben kestirdim çok pişman oldum :cry:

O zaman hazırla altın dişlerimi çok güzel bir tarif ekledi:KK45:
evet gördüm çok beğendim ,diğer tarifleride merakla bekliyorum başarılar şimdiden herkesee

ben sana bişi dicem

bil bakalım ben bugün kimle görüştüm senin çok sevdiğin hatta sizi aynı kategoriye koyduğum biri ile şu takma diş mevzusu ile ilgili kategoride

sence kim :63:

evet gördüm çok beğendim ,diğer tarifleride merakla bekliyorum başarılar şimdiden herkesee

ben sana bişi dicem

bil bakalım ben bugün kimle görüştüm senin çok sevdiğin hatta sizi aynı kategoriye koyduğum biri ile şu takma diş mevzusu ile ilgili kategoride

sence kim :63:
Sahi mi:KK45:Hiç kıskanmadım:63:

sen nevos dedin ben nevos demedim hıh :63: nevoş bu kız yemek yarışmasında birinci gelirse sana altın diş alcam :63: Nevreste Nevreste :KK53::KK53:

O zaman hazırla altın dişlerimi çok güzel bir tarif ekledi:KK45:
nevreste duydun mu bak buraya yazalım ne olur ne olmaz şansım yaver giderse altın dişi kaparsın :KK70: bak dişin takılması benden bedava marga dişi alsın yeter istersen satarsın yada sana kalmış :KK70:

X