- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.401
Allah iyiliğini versin efser o kadar çok bildirim geliyor ki inan kaçıyor bazıları kusuruma bakma :)
Kız ben 90 lı yılların çocuğu olmama rağmen annem babam beni 80 lerin parçalarıyla uyuturlar ve dinletirlerdi onlar sayesinde çok severim o yılları ya80'ler Marga'm çok dikkatlisin
Allah korusun
ay marga biz tikkamla sade şeyleri seviyoruz o nedenle hep günlük kombinlerdeyizhakikaten öyle sizin katıldığınız temaların çoğu aynı tema oluyor
evet fark ettim sade ve şık
prolukta pek bi yakışmış
teşekkür ederim canımevet fark ettim sade ve şıkdiyet menüne bayıldım ellerine sağlık canım başarılar dilerim
prolukta pek bi yakışmış
Güzel gidiyor canım her zaman ki gibi :) geçen bir arkadaş sordu katılım nasıl diye dedim bin kişi katıldı sabahtan akşama kadar resim birleştirme yapıyorum dedim hahahaha diye kahkaha attı , buradan o arkadaşa sesleniyorummmmm seni seviyorumm
bana öyle bakma marga çok garip hissediyorum kendi yazılarımı görünce
Yılbaşı komsetleri diye konu açmış yazdım işi başından aşgın margomKim bu Efser?
Bilmezmiyim kuzumAllah iyiliğini versin efser o kadar çok bildirim geliyor ki inan kaçıyor bazıları kusuruma bakma :)
Anladım:)Elbise de güzelmiş.Yılbaşı komsetleri diye konu açmış yazdım işi başından aşgın margomgörmeyince gözüne sokayım dedim
adım kırmızı olmuş ya birde yazılarım mavi ve büyük alışamadım kendime ama çokta beğendimniye garip hissediyorsun kız
Yılbaşı komsetleri diye konu açmış yazdım işi başından aşgın margomgörmeyince gözüne sokayım dedim
Bana hiç değişik gelmiyorsun şu yazı rengin haricinde demek ki sen benim gözümde hep pro üye idinadım kırmızı olmuş ya birde yazılarım mavi ve büyük alışamadım kendime ama çokta beğendim
Kız ben 90 lı yılların çocuğu olmama rağmen annem babam beni 80 lerin parçalarıyla uyuturlar ve dinletirlerdi onlar sayesinde çok severim o yılları ya
Tecühhünçok şık kadınsın ha efserim harika seçimlerin var, bencede o kadar kombin arasından bu parça harikaydı
ben bu modellere bayılıyorum geçen bunun koyu ve desenli rengine rastladım ama kırmızı tonlardaydıBilmezmiyim kuzumbenim tez canlığım durmadı işte
Evet yaAnladım:)Elbise de güzelmiş.