- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.441
Bence ayakabı o renk o elbiseyi çok daha itdalı yaparuzun saçlar harika olur bizimlesin deriz valla
ama hep senin yüzünden oldu yadeadline kız ben sana demedim mi nevo deme diye !!
aha geldi
hoşgeldin aşkım ya canım ablam bidanemmm
Amanın şımartmayın şimdi fazla ellektirik bende kısa devre yapıtırıyorOoo yorum süper.
Yazdıklarını gördüm hemen çevirme
Sen baya anlıyormuşsun modadan.Niye katılmıyorsun?Amanın şımartmayın şimdi fazla ellektirik bende kısa devre yapıtırıyor
ama hep senin yüzünden oldu ya
bu kumaş çok kullanışlı bak.Bugun pişti muhabbeti yapinca algida secicilik oldu sanirim. Bakin feyste karsima ne ciktiHuy Meselesi Saksi_Degilim_Ben @-Mahperi-
Eki Görüntüle 1707091
Teşekkür ederimhalbuki takma dişli demiştimgördüysen hoşgeldin yeni temanızı çok beğendim
baharı bekliyorSen baya anlıyormuşsun modadan.Niye katılmıyorsun?
O zaman hazırla altın dişlerimi çok güzel bir tarif ekledisen nevos dedin ben nevos demedim hıhnevoş bu kız yemek yarışmasında birinci gelirse sana altın diş alcam Nevreste
Kuzum evet olabilir benim büyük kızımkide öyle çok uzun kestirecem diyorsaçlarım benimle olmaktan vazgeçiyor şu aralar efserim bu soğuk hava şartlarından dolayı çok sertleştiler
nerdesin be dostum gözlerimiz yollarda kaldııbu kumaş çok kullanışlı bak.
liseli kıza etek yap giydir okul forması oluyo
sofra bezi yap otur yemek ye
masa örtüsü
gömlek
....
Bir kumrular bir de Efser bekliyor desene.baharı bekliyor
evet gördüm çok beğendim ,diğer tarifleride merakla bekliyorum başarılar şimdiden herkeseeO zaman hazırla altın dişlerimi çok güzel bir tarif ekledi
bu kumaş çok kullanışlı bak.
liseli kıza etek yap giydir okul forması oluyo
sofra bezi yap otur yemek ye
masa örtüsü
gömlek
....
Kilo almışım moralım bozukSen baya anlıyormuşsun modadan.Niye katılmıyorsun?
Sahi mievet gördüm çok beğendim ,diğer tarifleride merakla bekliyorum başarılar şimdiden herkesee
ben sana bişi dicem
bil bakalım ben bugün kimle görüştüm senin çok sevdiğin hatta sizi aynı kategoriye koyduğum biri ile şu takma diş mevzusu ile ilgili kategoride
sence kim
BiSaksi_Degilim_Ben vardı noldu ona? Birinin kafasına düşüp mahkemelik mi oldu ne? Senin bilgin var mı bu kaçak hanımla ilgili Marga'mm
yarışmaya hazırlanıyordur belkiSaksi_Degilim_Ben nerdesin çiçeem
sen nevos dedin ben nevos demedim hıhnevoş bu kız yemek yarışmasında birinci gelirse sana altın diş alcam Nevreste
nevreste duydun mu bak buraya yazalım ne olur ne olmaz şansım yaver giderse altın dişi kaparsınO zaman hazırla altın dişlerimi çok güzel bir tarif ekledi
Bir kumrular bir de Efser bekliyor desene.