- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.901
Icime dogdu demek ki hemen seni gorue gormez yazayim dedimnİnşallah bu gece bende atcam marga kombını umutsuzum ama maksat katılmak
Nerdesin kiz sen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icime dogdu demek ki hemen seni gorue gormez yazayim dedimnİnşallah bu gece bende atcam marga kombını umutsuzum ama maksat katılmak
canım kombin değiştirebilseydim bile yapmazdım seni uğraştırmak istemem zaten ben onları gerçek hayatımda giyerim artık ama şu yarışma bir başlayamadı ya unutacaktım yarışayı kızlar topikte yazınca aklıma geldi
Aynı anda oldu gını oldu valla Margam burdayım squat topiğinde takılıyom incelcemde inşallahIcime dogdu demek ki hemen seni gorue gormez yazayim dedimn
Nerdesin kiz sen :)
Ay bende spora basliycam artikAynı anda oldu gını oldu valla Margam burdayım squat topiğinde takılıyom incelcemde inşallah
Gelsene Lune nın topiğine orda motıvasyon full kacısın yok vallaAy bende spora basliycam artik
Birakmak bana yaramiyor verdigim kilolari tekrar aldim az once spor yaptim bende
arc yakalıyamıyorum seni ben burda buldum bak evet bende unutmuştum neyseki daha başlamamış oy atmayı unuttum sandımmarga herkes yarısmayı unutmus 20 gun oldu
asker bekleyen kızlar gibi safak sayıyozarc yakalıyamıyorum seni ben burda buldum bak evet bende unutmuştum neyseki daha başlamamış oy atmayı unuttum sandım
benzetme çok iyi az kaldı unutmazsam yinede belli olmazbaşlasın artıkasker bekleyen kızlar gibi safak sayıyoz
Yok aşkım aynı incelikte kalinlasmiyoki hiccCok mu incelttin kaslarini :)
Siz oyle sanin :) ben hatirlatmalarimi yapiyorummmm kiimarga herkes yarısmayı unutmus 20 gun oldu
Allah allah sanki daha kalindi birde kavisliydi simdi yarim daire gibi gorunuyorYok aşkım aynı incelikte kalinlasmiyoki hicc
margişşşşş kac kişi katıldı ortalama bi rakam versene bizeeeeeSiz oyle sanin :) ben hatirlatmalarimi yapiyorummmm kii
Gelirim canim benim. Bende sadece gobek var ayvaaa gobegi ben bunh nasil yok ederimGelsene Lune nın topiğine orda motıvasyon full kacısın yok valla
Vereyim durmargişşşşş kac kişi katıldı ortalama bi rakam versene bizeeeee
Askerde ben oluyorum hahahasker bekleyen kızlar gibi safak sayıyoz
ben boyle zor denklemi lisede gormedimVereyim dur
10< × < 20 <y< 33
Cozumu bende bu denkleminnn :)ben boyle zor denklemi lisede gormedim
bence 32ben boyle zor denklemi lisede gormedim