- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.941
kız sen katıldınmıı ...???Hmm anladim canim.dikkat edeyim.
Evet sagolsun yardimci oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen katıldınmıı ...???Hmm anladim canim.dikkat edeyim.
Evet sagolsun yardimci oldu
Yaaaaa.. niyee yoksunn gel çabuk sokacağım seni hatunnBu sefer yokum içiniz rahat olsun kızlar,yoksam tozu dumana katardım dermişimm
Yaaaaa.. niyee yoksunn gel çabuk sokacağım seni hatunn
Bence fazla gibi kulaklar burda Sıf msj yazanları saysak yeter
Marga sen katıldınmı bakim
Baslayamaz :) resim atacaklar var beklemedeyiz :)başlasın artık yarışma yaaa
Afiyet olsun canim hani bize yok mu :)Çatlicim canım merakdan
Ben türkkahvesi eşlinde KK takılıyom
Yorum yapicim bakacim hatunlara sulanacağım margamm. napam takipteyim..
Buna en cok tatlibikaz sevinir hâha:)Bu sefer yokum içiniz rahat olsun kızlar,yoksam tozu dumana katardım dermişimm
Buna en cok tatlibikaz sevinir hâha:)
Bilmemki hazırlanamıyorum margam yoksam kıyafetlerim hazırr bu aralar akşamları misafirlerim oluyorr.. aaa yada durr yaa yarın tatill ben çekim atim sana resimm bak iyi hatırlattınn yuppii bende geliyorumm..Sen niye yoksun bu yarismadaa he !
Gel beraber içelim canımAfiyet olsun canim hani bize yok mu :)
Yok canım ben başka soran görmedimYok katilmadim canim :) su iki gundur herkes bunu soruyor hiii
Anlaatiniz mi bu soruyu soralim diyeeee sizi sizi :)
Yahu giyineceksin cekeceksin bu kadarcik :)Bilmemki hazırlanamıyorum margam yoksam kıyafetlerim hazırr bu aralar akşamları misafirlerim oluyorr.. aaa yada durr yaa yarın tatill ben çekim atim sana resimm bak iyi hatırlattınn yuppii bende geliyorumm..
Sordular sordular ama ozelden :)Gel beraber içelim canım
Yok canım ben başka soran görmedim
Okumadım yani merak ettim
atsınlar atsınlar hemen atsınlar başlıyalımmmBaslayamaz :) resim atacaklar var beklemedeyiz :)
Canim ne yarin gecesi :)marga yarın gecemi baslıycak yarısma yoksa gunduzemi
Son dakika atan bile oluyor o yuzden saati saatine beklemedeyim :)atsınlar atsınlar hemen atsınlar başlıyalımmm
Adini tatlibikaza cikardim hahaha :) hergun hakaret isitiyorum bu yuzden :)Tatlıbirkazın tüylerini yolmak lazım dimiiii sevinecek diye hahahahaa
tamam canımmm :)Son dakika atan bile oluyor o yuzden saati saatine beklemedeyim :)