- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.881
Seni mahvederim :)Bak daha güzel bişi yolladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni mahvederim :)Bak daha güzel bişi yolladim
Afiyet olsun canimmmmmm koy koy bizede birer bardak getirirsin dimi vuslatim :)Kızlar ben yemeğe gidiyorum
Görüşürüz Hemen çay koyayım:)
Bahceli evler cok guzel oluyor ya :) bel agaz dallarina ip baglar salincak kurardimmAmin canım
Ya ben burda kıvranıyorum sigarasızlıktan bir de tüttürüyrum diyor
Ayy canım yıkamadan yemek çok zararlı aman ha Bizim de İstanbul'da bahçemizde ne ararsan var, erik, elma, ceviz, incir, kiraz, ayva, armut daha varmıydı Bu kadar geldi aklıma
Tamam canım İyi ki söyledin yoksa kapatırdım ben
Beğendin miiiiiiSeni mahvederim :)
Sen kaslarina naptin oyle ?Beğendin miiiiii
Begendim begendim :)Beğendin miiiiii
Marga neden başlamıyor bu yarışma?Begendim begendim :)
Az kaldi kuzum azicik daha bekleyin 24.04.2015 00:00 i gosterdigi an yarisma basvuru bitmis oylana baslamistir:)Marga neden başlamıyor bu yarışma?
Napmisim koiiizSen kaslarina naptin oyle ?
Allah kabul etsin canım seninkini de:)Afiyet olsun Allah kabul etsin tekrardan canm:)
Ben de dün tuttum yemeği 10 dk da yedim.hemen sigara içtim
Afiyet olsun canimmmmmm koy koy bizede birer bardak getirirsin dimi vuslatim :)
Cok mu incelttin kaslarini :)Napmisim koiiiz
At bakayim canim birde ben bakayimMargam resimler hep bulanık oldu ya, makinam bozuk telefona kaldım
Gönderiyorum şimdi
Ellerine saglik canim :)Allah kabul etsin canım seninkini de:)
Eki Görüntüle 1503972
Buyur canım, dün çekmiştim ama:) 1 demlik çayı 20 dakikada tükettim
Yolladım canımAt bakayim canim birde ben bakayim
Ellerine saglik canim :)
marga yeni kıyafetler aldım bir sürü hepsini giyip kombin yapıp yollayasım var üç beş fotoğrafla katılsak olmaz mı
Gordum canim benimmmm :)Yolladım canım
canım kombin değiştirebilseydim bile yapmazdım seni uğraştırmak istemem zaten ben onları gerçek hayatımda giyerim artık ama şu yarışma bir başlayamadı ya unutacaktım yarışayı kızlar topikte yazınca aklıma geldiNe yazik ki bir daha ki sefere kuzim benim :) sen yine de iyi gunlerde kullan kuzum
İnşallah bu gece bende atcam marga kombını umutsuzum ama maksat katılmakNe yazik ki bir daha ki sefere kuzim benim :) sen yine de iyi gunlerde kullan kuzum