- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.861
Aylardir canim cekiyordu simdi bulmusken yemeden edemiyorum ki vuslatim :)Fazla abartma kuzum dokunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylardir canim cekiyordu simdi bulmusken yemeden edemiyorum ki vuslatim :)Fazla abartma kuzum dokunur
Görünce yorumunu bekliyorum o zamanGormeden yorumda bulunamiyorum da :)
Eriğin zamanı hemen geçiyor, insan zamanı geçmeden bol bol yemek istiyor değil mi Margam:))Aylardir canim cekiyordu simdi bulmusken yemeden edemiyorum ki vuslatim :)
Ezanı bekliyorum ben:) Sen ne yapıyorsun canımNapiyonussss
Ozelden gorusmeler yapiyorum sen napiyorsun kazcik :)Napiyonussss
Gorsem hele bi :)Görünce yorumunu bekliyorum o zaman
Az kaldıGorsem hele bi :)
Allah kabul etsin canım :)Ezanı bekliyorum ben:) Sen ne yapıyorsun canım
TutturuyoooomOzelden gorusmeler yapiyorum sen napiyorsun kazcik :)
Ya bizim erik agaclarimiz var bahcemizde kiraz armut uzum ne ararsan var..Eriğin zamanı hemen geçiyor, insan zamanı geçmeden bol bol yemek istiyor değil mi Margam:))
Bekliyorum yuzunu kapatmadan yolla :)bu vesileyle gormus oldummmAz kaldı
Doğal kız seniiiiYa bizim erik agaclarimiz var bahcemizde kiraz armut uzum ne ararsan var..
Ben agaclardan inmezdim bu aylarda..
Minik minikte olsa yerdin..
Bir gun uzum agacinin dallarindan uzu kopardim..
Yikamadan attim agzima, tozunu gelisi guzel silip.. :)
Sonra bogaz agrisindan mid agrisindan oksurukten bir ay kurutulamadim sanirim ilacliydi..
Oooooo az tuttur :) hic goruntulu aramiuorsun beni neden kufurbazligindan pdun veriyorsun bu aralar hi :)Allah kabul etsin canım :)
Ben de sigara iciyorum
Tutturuyoooom
Bak ne gönderdim sanaaaOooooo az tuttur :) hic goruntulu aramiuorsun beni neden kufurbazligindan pdun veriyorsun bu aralar hi :)
Doğal kız seniiii
Pistir onlar pis yeme oyle
Bakayim yine ne yollamissin basimin belasi.. :)Bak ne gönderdim sanaaa
Bak daha güzel bişi yolladimBakayim yine ne yollamissin basimin belasi.. :)
Amin canımAllah kabul etsin canım :)
Ben de sigara iciyorum
Tutturuyoooom
Ayy canım yıkamadan yemek çok zararlı aman ha Bizim de İstanbul'da bahçemizde ne ararsan var, erik, elma, ceviz, incir, kiraz, ayva, armut daha varmıydı Bu kadar geldi aklımaYa bizim erik agaclarimiz var bahcemizde kiraz armut uzum ne ararsan var..
Ben agaclardan inmezdim bu aylarda..
Minik minikte olsa yerdin..
Bir gun uzum agacinin dallarindan uzu kopardim..
Yikamadan attim agzima, tozunu gelisi guzel silip.. :)
Sonra bogaz agrisindan mid agrisindan oksurukten bir ay kurutulamadim sanirim ilacliydi..
Tamam canım İyi ki söyledin yoksa kapatırdım benBekliyorum yuzunu kapatmadan yolla :)bu vesileyle gormus oldummm
Afiyet olsun Allah kabul etsin tekrardan canm:)Kızlar ben yemeğe gidiyorum
Görüşürüz Hemen çay koyayım:)