- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.821
Yok ya bizim onla artik ozelimiz yok kocasi evde ya artik ondan.. :)Özele kaçtınız değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya bizim onla artik ozelimiz yok kocasi evde ya artik ondan.. :)Özele kaçtınız değil mi
Inşallah diyelim o zaman :)) Neyin pazarlığını yapıyorsun söyle bakim :)Kullaniliyor canim oylama vardi bugun.
Eskisi gibi bakmiyorumda pek
Cunku iyice baydi.. uzadikca uzadi..
:) pinkoooom sana bir sey diyecegim ama kizmak yok :)
Sen güzel birşey çıkarırsın :)Uydurdum bir şeyler kendi çapımda
artık forumun gözünün önünde konuşcazYok ya bizim onla artik ozelimiz yok kocasi evde ya artik ondan.. :)
Ben sana bir yarim saat once falan bir yerden gonderme yaptim acaba nereye yazdim bul bakalimmmInşallah diyelim o zaman :)) Neyin pazarlığını yapıyorsun söyle bakim :)
Sen güzel birşey çıkarırsın :)
Tamam, kıyafetlerde son oylamaları yapayım hangisi daha iyi, 1-2 güne yollarım canımHele bi yolla sen :)
Izni bitsede kurtulsam bu durumdan pehartık forumun gözünün önünde konuşcaz
Tamam fistigim emegine saglik simdidenTamam, kıyafetlerde son oylamaları yapayım hangisi daha iyi, 1-2 güne yollarım canım
Yok ya bizim onla artik ozelimiz yok kocasi evde ya artik ondan.. :)
Umarım canım:)Sen de katılsana PinkomInşallah diyelim o zaman :)) Neyin pazarlığını yapıyorsun söyle bakim :)
Sen güzel birşey çıkarırsın :)
Sağol kuzum Margam çok katılımcı var mıTamam fistigim emegine saglik simdiden
Yarışmayı marga düzenliyor diye kocam izin vermiyor
Umarım canım:)Sen de katılsana Pinkom
Yarışmayı marga düzenliyor diye kocam izin vermiyor
Haksız mı baksana heryerde adama sataşıyor
Var var :)Sağol kuzum Margam çok katılımcı var mı
Marga evine misafirliğe geldiğinde ne olur kim bilir, sanalda 2 kişi düşman oldu kıskançlık yüzündenHaksız mı baksana heryerde adama sataşıyor
Kiskaniyorda benden :)
15-20 üstüyse söyle bak vazgeçicem ona göreVar var :)
O yokken girerim kiiii.Marga evine misafirliğe geldiğinde ne olur kim bilir, sanalda 2 kişi düşman oldu kıskançlık yüzünden
Zorla Aranıyor baksana :))Marga evine misafirliğe geldiğinde ne olur kim bilir, sanalda 2 kişi düşman kıskançlık yüzünden
15-20 üstüyse söyle bak vazgeçicem ona göre
Tamam kuzummmmZorla Aranıyor baksana :))
Daha bu hiçbirşey neler neler yapıyo delirtmek için
Ben gidip sahur yapcam öpüyorum sizi