- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.541
ay zaman geçmek bilmiyor yaaa daha çok varBende iyiyim canim benim oyle bakiniyorum..
Tabletimi ve pc mi ozledim telefondan girmek olum yaaa...
Sen neler yapiyorsunn var mi heyecan bak gunler geciyor az kaldi yarismaya
kavga da denmez bu margaSenin basenlerin var ama he.. karini birak basene yonel azcik :)
Haklisin bebegm:)Senin basenlerin var ama he.. karini birak basene yonel azcik :)
hosgeldın canım , naberHaklisin bebegm:)
İyilik bal petegi mm sendenhosgeldın canım , naber
Yarışmaya Katılacak Olan Arkadaşlar Lütfen Okuyunuz !
Gidilecek yer : Gündüz vakti bir arkadaş ile kahve içmeye gidilecektir..
Mevsim : İlkbahar
Gerekenler :Oluşturmuş olduğunuz kombini çekerken , bir kağıda ''KADINLAR KULÜBÜ'' ve resmi çektiğiniz ''GÜN-AY- YIL' yazarak yarışmaya katılabilirsiniz..
Bu kağıt resim karesinde olmak zorundadır.
1-01.04.2015 saat 00:00 ile 24.04.2015 saat 00:00 tarihleri arasında yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla göndereceksiniz..
2- Yarışmaya katılan tüm yarışmacıların yüz bölgesi kapatılacaktır.
3- Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
4- Oylama 1 hafta sürecektir. 25.04.2015 tarihinde oylama topiği açılacaktır.
5-Oylama topiğin de yarışmaya katılan arkadaşlar, hiç bir şekilde kimliklerini belli etmeyeceklerdir !
6-Fotoğraflara nick yazılmayacaktır.
7-Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar. Pro üyelik birinci haricinde ki üyelere verilmeyecektir.
8-Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar diğer topikten (fotoğrafların olduğu yarışma topiği ) yapılacaktır.
9-Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.
10-Foto çekimleri mümkün oldukça net olmalıdır.
11- Oy kullananlarda arkadaşlarının kimliğini yorumlarda açık etmeyeceklerdir.
12-Yarışmaya her kullanıcı kendi resimleriyle katılmalıdır,herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsak ve bunu sonradan öğrenir isek ( fake resim vs gibi ) gerekli ceza verilecek , oylama topiğinde resim silinecek ve yarışmaya katılan arkadaşım yarışmadan atılacaktır.. Fake resimle yarışmaya katılan arkadaş, yaptığı , yazdığı , yolladığı resimden ve herşeyden sadece kendisi sorumludur..
Özelden gerekli uyarılar yapılmıştır.Yönetim bu durumdan sorumlu değildir.
Başarılar..
örnek birkaç kombin örneği
İsteyen herkes katılabilir bitanem:)İsteyen herkes katılabilecek mi? Sayı kısıtlaması varmı?
Hayir canim yokİsteyen herkes katılabilecek mi? Sayı kısıtlaması varmı?
İsteyen herkes katılabilir bitanem:)
Hayir canim yok
Aynadan cekk:)Ftg çekcek kimse yok yahu :))
Kendimi öyle ergenler gibi hissediyorum :))Aynadan cekk:)
Yok kizz ne ergeni olur mu öyle şey cekiver nolcakkKendimi öyle ergenler gibi hissediyorum :))
Biz her zaman aynadan cekiyoruz dimi haha:)Yok kizz ne ergeni olur mu öyle şey cekiver nolcakk
Otomatik cek kFtg çekcek kimse yok yahu :))
Bekliyorum canim benim daha vaktin var :)Sağol balımm
Teşekkürler :) evdeki kıyafetleri bir bir geçiriyorum aklımdan sabahtan beri. Belki ben de katılırım. Herkese bol şans.
Ooo evlosum hosgeldin nasil oldunnn :)Sekerlerrrrr napiysun bakimm bensizzz
Havada pek bi guzeldi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?