- 12 Şubat 2015
- 6.494
- 15.761
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.521
nıye kımse yokkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az biseye baktim geldimmmmm :)falci baciiii seniiibk hala gelen gıden yokk
Sana diyorum ben uzerinde goz var diyeeee inanmiyorsun kihahahah kac kalemm kırıldıı sarhos gonlumde sarkıyı boyle degıstırdım artık
valla ya nazara geldım margımm .. bı nazar duası okucam cıddıyım sen napıuyosun tatlımmSana diyorum ben uzerinde goz var diyeeee inanmiyorsun ki
Bence de :) Allah kabul etsin..valla ya nazara geldım margımm .. bı nazar duası okucam cıddıyım sen napıuyosun tatlımm
????Artik tek askim sensinnn hahaha
banlı mı o nee ınamadım suanBence de :) Allah kabul etsin..
Napayim canim bakiniyorum oyle camasir astim bulasiklari makineye attim bir yandan da kk ya bakiyorum oyle iste..
Evlayi ozledim beeee
diyorum ki harika rakipleriniz var
Banliydi kuzum ben en son tahlil gunu konustum kuzum.. o gunden berj goremedimbanlı mı o nee ınamadım suan
Selam kuzum naber : ) senin su eldiveeri ne zaman gorsemm geciresim geliyot duvara iki taneee bugun cok hircinim ya :)merhaba kızlarrr
aman canım aman sakın iyiyim valla bugün kulüp cok sakin ya sen nasılsınnnSelam kuzum naber : ) senin su eldiveeri ne zaman gorsemm geciresim geliyot duvara iki taneee bugun cok hircinim ya :)
Bende iyiyim canim benim oyle bakiniyorum..aman canım aman sakın iyiyim valla bugün kulüp cok sakin ya sen nasılsınnn
Hiiiiiidiyorum ki harika rakipleriniz var
Trip atma bana :) lesliye devam mi kuzu..Hiiiiii
Leslie mi kaldı ahahahTrip atma bana :) lesliye devam mi kuzu..
Ne gibi meselaaaaa :) bende arada yapiyorum ama su aralar hic halim yokLeslie mi kaldı ahahah
Başka şeyler yapıyom baskaaa
Mesela aa değişik ısınma videoları yapıyorum bazen buldugum uzun videoları yapıyorum ama squat la mekiği mutlaka yapıyorum askimNe gibi meselaaaaa :) bende arada yapiyorum ama su aralar hic halim yok
Senin basenlerin var ama he.. karini birak basene yonel azcik :)Mesela aa değişik ısınma videoları yapıyorum bazen buldugum uzun videoları yapıyorum ama squat la mekiği mutlaka yapıyorum askim