- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.501
birlikte yolalımcok mu sık katılanlar yaa off bende yolarım archımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birlikte yolalımcok mu sık katılanlar yaa off bende yolarım archımm
bak dioneyide aldım yanımaHahaha rakiplerinde seni yolarsa haha:)
Gördüm canım, 2 gün sonra geliyo süre az birşey olmazHarbi banlanmis gordun mu mapusa dustu
Geçen gün klasik ayakkabı alcam diye siteye girdim sneaker aldım çıktım o dereceyim şuan Platformda da yeri hiç hissetmiyorsun, düşecek gibi hissediyorum kendimialısınca duz ayakkabıyla kendini eksik hissediyorsunya:)) platformlu al ozman rahat olur stilettolar fena
sporun rahatlıgına alısanlara gercekten zor ama topuklu:) takoz platformlar kotu oluyor ben bir defa giydim baya platformdu topukda inceydi amannn hani iki adım yuruyemezsinya o derece bi an durdum dedim napcam ben simdi duz yolda yamuldum hep:))Geçen gün klasik ayakkabı alcam diye siteye girdim sneaker aldım çıktım o dereceyim şuan Platformda da yeri hiç hissetmiyorsun, düşecek gibi hissediyorum kendimi
Topuklu ayakkabı da kalçaya çok güzel şekil veriyor Güzel olmak zorsporun rahatlıgına alısanlara gercekten zor ama topuklu:) takoz platformlar kotu oluyor ben bir defa giydim baya platformdu topukda inceydi amannn hani iki adım yuruyemezsinya o derece bi an durdum dedim napcam ben simdi duz yolda yamuldum hep:))
evet popoyu dikleştirip daha buyuk gosteriyomus bazıları giydiginde o bacaklar bukuluyoya yururken cok komik duruyo yaTopuklu ayakkabı da kalçaya çok güzel şekil veriyor Güzel olmak zor
Benimkisi bükülenlerden işteevet popoyu dikleştirip daha buyuk gosteriyomus bazıları giydiginde o bacaklar bukuluyoya yururken cok komik duruyo ya
ahaha sunnet cocugu benzetmeside super olmus..sen az topukla basla ozaman en iyisi 4-5 cmlik ayakkabılarla rahat yurursunBenimkisi bükülenlerden işte
İlk giydiğimde babam sünnet çocuğu gibi yürümesene demişti
Bacaklar ayrı olunca Müsait bi zamanımda deniycem inşallahahaha sunnet cocugu benzetmeside super olmus..sen az topukla basla ozaman en iyisi 4-5 cmlik ayakkabılarla rahat yurursun
hosbulduk bana bıldırım gelmıyo yaa .. nasılsın canımSelam kuzum hosgeldin..
tamam ben ellerını tutarım sen yol mıllet gercek sanıp kıbleyeck bızıbirlikte yolalım
Ne kahve fali bakar misim beee :)hosbulduk bana bıldırım gelmıyo yaa .. nasılsın canım
Ya ondaki hirs kimsede yoktur yeminle bak :)bak dioneyide aldım yanıma
Aynen canim ne kadar kalcakmis :)Gördüm canım, 2 gün sonra geliyo süre az birşey olmaz
tabı ne sandınızzbak dioneyide aldım yanıma
hadı be nerden cıkardın bunu aa aa margısımmYa ondaki hirs kimsede yoktur yeminle bak :)
Desene hepinizi sollayacagim diyeeetabı ne sandınızz
Kiz hirsindan kac kalem kirdin senin haberin yok herhalde..:)hadı be nerden cıkardın bunu aa aa margısımm
hahahah kac kalemm kırıldıı sarhos gonlumde sarkıyı boyle degıstırdım artıkKiz hirsindan kac kalem kirdin senin haberin yok herhalde..:)