- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
Yerim yaaaa nasilda sahipleniyor yarismacilariii :)İsteyen herkes katılabilir bitanem:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim yaaaa nasilda sahipleniyor yarismacilariii :)İsteyen herkes katılabilir bitanem:)
O guzel yuzunu goster baskada bir sey gostermeeeee hihaglama canım .. gosterırım ben o marga cadısına![]()
![]()
Aglama kiyamam yaaaa
ay zaman geçmek bilmiyor yaaa daha çok varbende şimdi yemek yaptım da yemek yiyecem
![]()
buyrun gelinnnn :)))
aslında çok fazla iddiam yok ilk defa katılıyorum ilk oyunun günahı olmaz derler ya öyle diyorum![]()
Marga bu hatun çok güzel diyim sanaAglama kiyamam yaaaa
Oooo afiyet olsun sen hamarat bi hatuna benziyorsunnn neler yaptin bakayimmm:)
Note 4 'te yok galiba ,bulamadım ://Otomatik cek k
iyi kusum cok sukur.Sizde be var ne yok bakiyim adaykar ne alemdeOoo evlosum hosgeldin nasil oldunnn :)
Her telefonda vardir note 4 demi yoktur diyorsun inanmam hahahaNote 4 'te yok galiba ,bulamadım ://
Oh iyi olmana sevindim toparlamissindir bende ne yapayim islerim var onlari halledicem bugun:)iyi kusum cok sukur.Sizde be var ne yok bakiyim adaykar ne alemde![]()
Kimin baseniMarga bu hatun çok güzel diyim sana
Baseni küçük tabi sen seversin![]()
Note 4 'te yok galiba ,bulamadım ://
Oh iyi olmana sevindim toparlamissindir bende ne yapayim islerim var onlari halledicem bugun:)
rahat ol beni gecenezsiniz 106 basen hey yawrummmm heyyyyyMelekes in
Ama benimki büyük tabi![]()
Beni de yerden yere vurdu marga hanim
rahat ol beni gecenezsiniz 106 basen hey yawrummmm heyyyyy![]()
Anam yazikkk kizzz bana ne dicin Margammm Wayyy benim halimeeeBeni de yerden yere vurdu marga hanim![]()
zaman ayarlayici vardir cnm ayarlar butonundaKızlar ben bulamadım ama ,note 4 kullanan varsa söylesin :)) selfie selfie başka bişi yok :/
Ayarlar butonunda vardır canmKızlar ben bulamadım ama ,note 4 kullanan varsa söylesin :)) selfie selfie başka bişi yok :/
Kızlarr selamlar nasılsınız![]()