- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.561
Yerim yaaaa nasilda sahipleniyor yarismacilariii :)İsteyen herkes katılabilir bitanem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim yaaaa nasilda sahipleniyor yarismacilariii :)İsteyen herkes katılabilir bitanem:)
O guzel yuzunu goster baskada bir sey gostermeeeee hihaglama canım .. gosterırım ben o marga cadısına
kavga da denmez bu marga tatlibikiz dmı cnm
Aglama kiyamam yaaaa
ay zaman geçmek bilmiyor yaaa daha çok var bende şimdi yemek yaptım da yemek yiyecem buyrun gelinnnn :)))
aslında çok fazla iddiam yok ilk defa katılıyorum ilk oyunun günahı olmaz derler ya öyle diyorum
Marga bu hatun çok güzel diyim sanaAglama kiyamam yaaaa
Oooo afiyet olsun sen hamarat bi hatuna benziyorsunnn neler yaptin bakayimmm:)
Note 4 'te yok galiba ,bulamadım ://Otomatik cek k
iyi kusum cok sukur.Sizde be var ne yok bakiyim adaykar ne alemdeOoo evlosum hosgeldin nasil oldunnn :)
Her telefonda vardir note 4 demi yoktur diyorsun inanmam hahahaNote 4 'te yok galiba ,bulamadım ://
Oh iyi olmana sevindim toparlamissindir bende ne yapayim islerim var onlari halledicem bugun:)iyi kusum cok sukur.Sizde be var ne yok bakiyim adaykar ne alemde
Kimin baseniMarga bu hatun çok güzel diyim sana
Baseni küçük tabi sen seversin
Note 4 'te yok galiba ,bulamadım ://
kolay gelsin guzellikkNote 4 de olmaz mi kizzzzz adami doverlrrrOh iyi olmana sevindim toparlamissindir bende ne yapayim islerim var onlari halledicem bugun:)
Melekes inKimin baseni
rahat ol beni gecenezsiniz 106 basen hey yawrummmm heyyyyyMelekes in
Ama benimki büyük tabi
Beni de yerden yere vurdu marga hanim
rahat ol beni gecenezsiniz 106 basen hey yawrummmm heyyyyy
Anam yazikkk kizzz bana ne dicin Margammm Wayyy benim halimeeeBeni de yerden yere vurdu marga hanim
zaman ayarlayici vardir cnm ayarlar butonundaKızlar ben bulamadım ama ,note 4 kullanan varsa söylesin :)) selfie selfie başka bişi yok :/
Ayarlar butonunda vardır canmKızlar ben bulamadım ama ,note 4 kullanan varsa söylesin :)) selfie selfie başka bişi yok :/
bugunki mevzumuZ kimin poposu buyuksuan birinci benimKızlarr selamlar nasılsınız