- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.481
Korkma yaaaaa kormaaa aaaa sanki daha yeni katiliyor yarismayaaabu sefer korkuyom cidden ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma yaaaaa kormaaa aaaa sanki daha yeni katiliyor yarismayaaabu sefer korkuyom cidden ya
yarısma baslayana kadar da yaz gelcek kız ahaha ay ne kdr tepkiliyiz beklemeye hehadi bakalim oylama gunu gorusucezzzz
oy alamama korkusu hep oluyo kız:))Korkma yaaaaa kormaaa aaaa sanki daha yeni katiliyor yarismayaaa
Demek ki tarzın spor değilspor sıklıkta cok asaglardaydım ama ya
Ne yapsak memnun edemiyoruz yaaa bir haftayi bile uzun diyen oluyorduuu hahahahayarısma baslayana kadar da yaz gelcek kız ahaha ay ne kdr tepkiliyiz beklemeye he
Olsun olsun ama sunu diyim cok cekismeli olcak yineeeee yarismaaaoy alamama korkusu hep oluyo kız:))
heh soyleee 3-4 kisi vardir di yaaaa
degilmiş valla ya topuklu ayakkabıyla butunlesmişim artıkDemek ki tarzın spor değil
sende hep boyle deyip bizi geriyon heeeeeeeOlsun olsun ama sunu diyim cok cekismeli olcak yineeeee yarismaaa
Bak grcen yarismada iki kisi arasinda gitmisti bu sefer daha farkli olabilir diye dusunuyorummm
Sizin isiniz daha zor sende tum tarifleringorup katil ne diye ilk sirada katiliyorsun yemek yarismasina he :)
Biz napalım birbirinden iddialı tariflerle yarışıyoruz, göre göre hemde
sende hep boyle deyip bizi geriyon heeeeeee
İyi rahat ediyorsun ben giyemiyorum bi türlü yadegilmiş valla ya topuklu ayakkabıyla butunlesmişim artık
Harbi banlanmis gordun mu mapusa dustu
Biz napalım birbirinden iddialı tariflerle yarışıyoruz, göre göre hemde
yolarım onlarıgorevim bu hahah :) bak cidden diyorum cok şıklaaar :)
Hahaha rakiplerinde seni yolarsa haha:)yolarım onları
Arada esiyor hemen yapıp katılıyorum Çok katılımın olacağı kategoriler belli, tarif kapılmasın diye acele ediyoruz Sizde o dert yokSizin isiniz daha zor sende tum tarifleringorup katil ne diye ilk sirada katiliyorsun yemek yarismasina he :)
cok mu sık katılanlar yaa off bende yolarım archımmyolarım onları
alısınca duz ayakkabıyla kendini eksik hissediyorsunya:)) platformlu al ozman rahat olur stilettolar fenaİyi rahat ediyorsun ben giyemiyorum bi türlü ya
Nikah var önümüzdeki ay ben yine yolda spor ayakkabı alırım
Selam kuzum hosgeldin..slm kızlar