- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.461
Siz burdamiydiniz yaaaaaa yakalandimyarışmaya katılırsam ne olayımm...hıhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz burdamiydiniz yaaaaaa yakalandimyarışmaya katılırsam ne olayımm...hıhhh
Yaaaa sen benim ilk askimsinnnn kiiiAnlamadım daha büyük yaz
Tamam o zamanYaaaa sen benim ilk askimsinnnn kiii
Cok kisi olmadi merak etmeyin :) hahakim bilir kac kişi oldu heeeeeee
Çok olmutur, bahar kombini içimizi açacak, katılmışsındır diye düşünüyorum :)kim bilir kac kişi oldu heeeeeee
Az kaldi kuzum az biraz daha sabir :)bu gidişler yeniden kış sezonu yarışması yapılacak :))
bana gore cok 10 kişi meselaCok kisi olmadi merak etmeyin :) haha
Cok olmadi diyin de katilsinlar aaaaaaaa strateji yaptirmiyosun pinkommmÇok olmutur, bahar kombini içimizi açacak, katılmışsındır diye düşünüyorum :)
katıldım ama sayıca fazla olcagımız icin hic iddiam kalmadı:))Çok olmutur, bahar kombini içimizi açacak, katılmışsındır diye düşünüyorum :)
Bana gore 2 kisi bile cok.bana gore cok 10 kişi mesela
Sayıyı bilmiyorum ya ondan öyle attım işte tamam pardon :))Cok olmadi diyin de katilsinlar aaaaaaaa strateji yaptirmiyosun pinkommm
Tabi tabi diye bi sarki vardi sen seversin :)katıldım ama sayıca fazla olcagımız icin hic iddiam kalmadı:))
Öyle düşünme çoğu yarışmada öne çıkıyorsun tarzınla, korkulacak rakipsinkatıldım ama sayıca fazla olcagımız icin hic iddiam kalmadı:))
ben sana sayıyı veriyim 20-25 arası cıkıcak yarısmacıBana gore 2 kisi bile cok.
cunku rakip istemem hahahah
bu sefer korkuyom cidden yaTabi tabi diye bi sarki vardi sen seversin :)
heh soyleee 3-4 kisi vardir di yaaaaSayıyı bilmiyorum ya ondan öyle attım işte tamam pardon :))
3 5 kişi vardır
spor sıklıkta cok asaglardaydım ama yaÖyle düşünme çoğu yarışmada öne çıkıyorsun tarzınla, korkulacak rakipsin
hadi bakalim oylama gunu gorusucezzzzben sana sayıyı veriyim 20-25 arası cıkıcak yarısmacı