- 12 Şubat 2015
- 6.494
- 15.761
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.421
haha ne dıye .. bak sen bızım cadıyaO trip atıyo dünden beri
Sevgilim bile atmıyordu bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha ne dıye .. bak sen bızım cadıyaO trip atıyo dünden beri
Sevgilim bile atmıyordu bu kadar
Kısa Kısa cevaplar yazıyo kız banahaha ne dıye .. bak sen bızım cadıya
of kıb bye de sen de trıp atKısa Kısa cevaplar yazıyo kız bana
Bi de nokta koysa tam olucak
Hadi ya gecmis olsun canimEki Görüntüle 1486212 Saksuka yaptim.bende hadin yemegeeee ayyy tatliya bayildimmm.
ucundan mi yedinnnyarisi gitmisyaaa ayip ayipagzim sulandi heee
sukurrrrr geldimmm.Ciger filmim temiz cikti sukurrrr .Igneler ise yaradi kevgire donduk ama degdi
oglanin pansumanida oldu.cikan yaralarda egzamaymis ilac tedavisine basladi
kibciler siziKısa Kısa cevaplar yazıyo kız bana
Bi de nokta koysa tam olucak
Ay sorma disardan geldim bugun bi guzelleseyim dedim kuaforden geliyorum kokosummmSagol cnm senin isin bitti heralde sonunda
ohhhh ohhhhh gelde bi opem tatlibikiz gormeden ...hayrina banada bi bakim yap cok fenayimmAy sorma disardan geldim bugun bi guzelleseyim dedim kuaforden geliyorum kokosummm
Ama ben gorduuuuuuumohhhh ohhhhh gelde bi opem tatlibikiz gormeden ...hayrina banada bi bakim yap cok fenayimm
az sabret güzel kız :)off yarısma cok gec yaa baslasın artıkkkk
Kuzum sen hangi ara banlandın yaohhhh ohhhhh gelde bi opem tatlibikiz gormeden ...hayrina banada bi bakim yap cok fenayimm
naber cadı :)Ama ben gorduuuuuuum
İyi askm ya ders çalışıyorum sen nasılsın napiyosun bakiyimnaber cadı :)
Bende yemek yemeğe kaçıcam ama bir türlü kaçamadım ay tersten pc ekranına bakayım dedim boynumu ağrıttım bi ağrımayan yerim ora vardı şimdi orasıda ağrıyo vah vah banaİyi askm ya ders çalışıyorum sen nasılsın napiyosun bakiyim
Niye öyle bi ekşın yarattın aşkımBende yemek yemeğe kaçıcam ama bir türlü kaçamadım ay tersten pc ekranına bakayım dedim boynumu ağrıttım bi ağrımayan yerim ora vardı şimdi orasıda ağrıyo vah vah bana
çalış çalış aferin
sensın guzelaz sabret güzel kız :)
Benim guzelllsensın guzel
suna bak suna ..geldıgını hemen bellı edıyoBenim guzelll
O smukluye mi güzel diyonsuna bak suna ..geldıgını hemen bellı edıyo