- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.401
Hımm nevreste sana yaparsa benide bir dürt tamammı baklava bu anacımm başka bişiye benzemezzz..Haha banada @Nevreste mm yapar hih .. kakus bana baklava acana kadar kusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm nevreste sana yaparsa benide bir dürt tamammı baklava bu anacımm başka bişiye benzemezzz..Haha banada @Nevreste mm yapar hih .. kakus bana baklava acana kadar kusum
anca oyle gonlumu alırsın kakusumHımm nevreste sana yaparsa benide bir dürt tamammı baklava bu anacımm başka bişiye benzemezzz..
Dion aktarmalı yaptın ya hani dün..Ne fotosu atmisimki
Azcık mı yedin yuh hepsini bitirmişsin beEki Görüntüle 1486016
Buyur canımm baklava ..kusura bakma yedim azıcık ucundann
bunlar neki beybii. pastacıyımda pastacıyımm..albümüme baksana
Çok geçmiş olsun size nazar mı değdi ne ya..Canim oglanada dikis atildiya pazar gunu onunda pansumani var bide dermatologa kontrolu var cocugumun her yerinde yaralar cikti.
Tahrik ediyo seni uyma sen ona tatlibikiz
Rahat mı , çocuk hasta annesi hala müdahale etmiyor be kuzum..Kimileri rahat buyutuyo istee
Çok güzeldi o bikereeeDion aktarmalı yaptın ya hani dün..
Kafana Kese kağıdı geçirseydin iyi olcaktıÇok güzeldi o bikereee
Ee şey ,kem,küm,,Azcık mı yedin yuh hepsini bitirmişsin be
ucundan mi yedinnnyarisi gitmisyaaa ayip ayipagzim sulandi heeeEki Görüntüle 1486016
sukurrrrr geldimmm.Ciger filmim temiz cikti sukurrrr .Igneler ise yaradi kevgire donduk ama degdiÇok geçmiş olsun size nazar mı değdi ne ya..
Gelmediniz galiba nasıl sonuçların canım ?
aktarmalı yaparım bı daha posta parası alcamÇok güzeldi o bikereee
elıne saglıkk ya cnm nasıl oldunuz bu arada .. patlıcann en sevdıgım sebzedırrEki Görüntüle 1486212 Saksuka yaptim.bende hadin yemegeeee ayyy tatliya bayildimmm.
ucundan mi yedinnnyarisi gitmisyaaa ayip ayipagzim sulandi heee
sukurrrrr geldimmm.Ciger filmim temiz cikti sukurrrr .Igneler ise yaradi kevgire donduk ama degdi
oglanin pansumanida oldu.cikan yaralarda egzamaymis ilac tedavisine basladi
anaa harbıden yaptın mııı kızz vayy bee bunun yarısı nerde cok gabasın bızden once baslamıssın kakusssEki Görüntüle 1486016
Gayet seviyeli tatlıs bi foto attım yani dimiaktarmalı yaparım bı daha posta parası alcam
evt adeta bı basyapıttıGayet seviyeli tatlıs bi foto attım yani dimi
Tabi kiziimevt adeta bı basyapıttı
O trip atıyo dünden beriguzel bı calısmaa devamını beklıyoruzz dmı gız marga Huy Meselesi