- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.361
hersey guzelde yuzumu karalayamiyom nasil etsem
bir care........
bir care........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yolla Margam hallediverir cnmhersey guzelde yuzumu karalayamiyom nasil etsem
bir care........
Sen at ben yaparim canimhersey guzelde yuzumu karalayamiyom nasil etsem
bir care........
Teşekkürler tatlımSen yolla Margam hallediverir cnm
Yerim seni ben yaaaa : ) tatli pislik cok seviyorum seniii yanaklarini minciririm seninSen yolla Margam hallediverir cnm
Sağol canımSen at ben yaparim canim
Fizikle alakasi yok be kuzum : )eski yarışmaya bi bakim dedimyarışmacıların fiziği 90 60 90
vitrin mankenine giydirsek olmuyomu
saka yahu saka : )Hemiiiıi anammm ne diyon kizzz
Yerim seni ben yaaaa : ) tatli pislik cok seviyorum seniii yanaklarini minciririm senin
kiskandi anammm hemenKim kimi yiyo? ?????
Bana ne fotolar gönderiyo ah ahhhh evlaefe ahhhhhhhahh bebeeeemmmm
kiskandi anammm hemen
kiz aslinda bu arada deyineyim evla kizimin efe oglumun adi elif de benimBana ne fotolar gönderiyo ah ahhhh evlaefe ahhhhhhh
Kiskanc yaaaa ooo : )ahh bebeeeemmmm
kiskandi anammm hemen
bundan sonra bana elif diyin diyorsun ha..kiz aslinda bu arada deyineyim evla kizimin efe oglumun adi elif de benim
Çok yaratıcı olmuşkiz aslinda bu arada deyineyim evla kizimin efe oglumun adi elif de benim
UyumamissinÇok yaratıcı olmuş
Yok kizzz oyle demedim dattlummm Edammbundan sonra bana elif diyin diyorsun ha..
Bende eda memnun oldumm: )
Bak Margamda EEE Serinize uydu ayyy ne uyumlu olduk.Evla Efe Elif EdaÇok yaratıcı olmuş
daha varki zamana katılacamm..tatlılarla aram eyidir şuruplu olan değil sütlü tatlılarlaa.oo super bu elıne saglık canım
cok sevıyosun sen mutfak ısını
ben hıc sevmem modaya katıldınmı canım
sen bu ara cilege iyi dadandin.Sutlu tatlilar dimi.Dur bakem sarmaylada kaybettim yaa pesIki cocukla onlari sarana kadar canim cikmistiEki Görüntüle 1485230
Buda sana gelsin yavruuu..