- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.341
Çünkü sana yazacağıma başka bi marga.....'ya yazmışımUnlemini kirarim senin daha yeni geldi mesajin el kadar cocuga bagirmaya utanmiyor musin puh sana !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü sana yazacağıma başka bi marga.....'ya yazmışımUnlemini kirarim senin daha yeni geldi mesajin el kadar cocuga bagirmaya utanmiyor musin puh sana !
Ister aen kapat istersen ben kapatirim tum islemleri ben yapiyorum yuzler kapali olacakkızlar yüzümüz kapalımı resim yolluyoruz yoksa burdanmı kapatıyolar
Baska bi marga da mi varÇünkü sana yazacağıma başka bi marga.....'ya yazmışım
daha vakit varmış kombini ayarlayım yollarımIster aen kapat istersen ben kapatirim tum islemleri ben yapiyorum yuzler kapali olacak
Marga li var sanki yaaBaska bi marga da mi var
Tamam canim.kadinlar kulubu ve tarih yazan kagidi unutmaaaa hatirlatayim dedim iki sefer etme diyeee : )daha vakit varmış kombini ayarlayım yollarım
Marga li var sanki yaa
Gönderdiğime göre
Katilma canim cok sıkıcı zatennnkararsızım 25ine kadar kombin ayarlayabilirsem katılırım
(Margaaa uyeleri katilmadan yildirmayi planliyorum caktirmayinnn)Baska bi marga da mi var
Yok yok vakit bugun sondu gec kaldindaha vakit varmış kombini ayarlayım yollarım
unutttt unuttttTamam canim.kadinlar kulubu ve tarih yazan kagidi unutmaaaa hatirlatayim dedim iki sefer etme diyeee : )
hangimiz kazanicak gorecegiz o zaman evlammmm bende tesvik ediyorummm hahahaKatilma canim cok sıkıcı zatennn
(Margaaa uyeleri katilmadan yildirmayi planliyorum caktirmayinnn)
Yok yok vakit bugun sondu gec kaldin
Unutmasin unutmasinunutttt unutttt
Ahaaa gozUm seyriyorrrhangimiz kazanicak gorecegiz o zaman evlammmm bende tesvik ediyorummm hahaha
Dedikodunu yapiyorum suan ondan affet beniAhaaa gozUm seyriyorrr
Ahahahaha
Niye öyle diyorsun bu kombin yarışması...eski yarışmaya bi bakim dedimyarışmacıların fiziği 90 60 90
vitrin mankenine giydirsek olmuyomu
yok kizzz yanlisin var ben 40 bedenimhangi yarismaya baktinnneski yarışmaya bi bakim dedimyarışmacıların fiziği 90 60 90
vitrin mankenine giydirsek olmuyomu
Hemiiiıi anammm ne diyon kizzzDedikodunu yapiyorum suan ondan affet beni
sen 40 yoksun kız sorunum kilo olsa keşke iki diyetle çözülürdü ama 158 cm yimolsun beni böle kabullenirsiniz artıkyok kizzz yanlisin var ben 40 bedenimhangi yarismaya baktinnn
olsun kizzzz 169 bende cok fark yok ne olursan ol yine gelllsen 40 yoksun kız sorunum kilo olsa keşke iki diyetle çözülürdü ama 158 cm yimolsun beni böle kabullenirsiniz artık
olsun kizzzz 169 bende cok fark yok ne olursan ol yine gelll