- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.301
Su çıkan kiza baksana yaaaaaCok afedersin Dana gibi sandalyeye sigmiyor.Kiz o eller ne kus gibii elleriyle oynuyo zarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su çıkan kiza baksana yaaaaaCok afedersin Dana gibi sandalyeye sigmiyor.Kiz o eller ne kus gibii elleriyle oynuyo zarrr
Kizlarin bacak boyu benim norma boyuma denk ya hahaSu çıkan kiza baksana yaaaaa
Amaaaa o 6 dil biliyoooooSu çıkan kiza baksana yaaaaa
HahahaAmaaaa o 6 dil biliyooooo
Kizlarin bacak boyu benim norma boyuma denk ya haha
Bu çıkan kiz hakkında ne düşünüyosunKizlarin bacak boyu benim norma boyuma denk ya haha
O kizlarin yaninda poz vermeye utanirim ben ya bu boyla hahahaahahahaha kiz o kadar topukluyla ben deve olurum
Suan kizi goremiyorum ama iyi seyler hissediyorum hahahahahaBu çıkan kiz hakkında ne düşünüyosun
Ayyyy çok cirkinnnnSuan kizi goremiyorum ama iyi seyler hissediyorum hahahahaha
Katilalim biz deeee heeee kavga ederim seninleee benAyyyy çok cirkinnnn
Saçını başını yolarim vallahiKatilalim biz deeee heeee kavga ederim seninleee ben
en son kıblıydın kakus hosgeldın
ooooo çoktan çıktımkiii..hoşbuldumm.. ne örüyonuzz.en son kıblıydın kakus hosgeldın
ben tembel kızım bısey ormem sen bana kazak orebılırsın ama canmooooo çoktan çıktımkiii..hoşbuldumm.. ne örüyonuzz.
hımmm bende sevmem örgüyüüben sana pastalar yapayımm ..tatlımm..ben tembel kızım bısey ormem sen bana kazak orebılırsın ama canm
oo super bu elıne saglık canımhımmm bende sevmem örgüyüüben sana pastalar yapayımm ..tatlımm..
Eki Görüntüle 1484548
Sen mi cok cirkinsin atmaaaAyyyy çok cirkinnnn
Yok kız ben dünya güzeliyim maşallah subhanallahSen mi cok cirkinsin atmaaa