- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.161
Aaaa ilk defa duyuyorum özel toz bezleri var bende onunla alınca da 3 gün götürüyor bazen halıdan kaynaklı tozlanma çok oluyor alırım ya kurtulurum hiç yoktan valla çok sağolasın ablaaaToz için ahşap spreyler var onu kullandınmı 3-4 gün toz olmuyor,onu kullandım bir ara çok mennun kalmıştım..
Abla oda pek bi yapis yapis bende kullandimda sevemedim bir turlu micik micik
Aaaa ilk defa duyuyorum özel toz bezleri var bende onunla alınca da 3 gün götürüyor bazen halıdan kaynaklı tozlanma çok oluyor alırım ya kurtulurum hiç yoktan valla çok sağolasın ablaaa
Deneyeceğim nereden bulabilirim marketlerde var mıdırAmwayin ürünlerini çok beğeniyorlar annem kullanmış bir ara kaş gün toz almadım demişti..
Baika markalarda da var adını hatırlasam söylerim hemen ..
O bezlwerden bendede var,spryler işe yarıyor bir kaçgün toz olmuyr işte..
Deneyeceğim nereden bulabilirim marketlerde var mıdır
Kaşıdım kaşıdım attım canım resim gördün mü
Anammmmm dunya guzeli kizzzz Masallah suphanallahhh harbi gozelll hatunsun ayyy genclik yillarim aklima geldi ahhh ahhh
kopya verdee kibleyelim rakipleri eleyelimzati kazanamiyoruz.
tamam beni kible o zamanAnammmmm dunya guzeli kizzzz Masallah suphanallahhh harbi gozelll hatunsun ayyy genclik yillarim aklima geldi ahhh ahhh
kopya verdee kibleyelim rakipleri eleyelimzati kazanamiyoruz.
ay inşallah yaaa :))Verirsin verirsin daha çok zamanın var kuzum =)
karar vereyim de biHadi hadiii bende oylesine giyindim bu sefer bakim nolcekkk
Hadi cek cekkk bizede at merak etmeyelim
Margam ben o surati gorimde nasil kib leyim.Allah carparrrtamam beni kible o zamanteşekkür ederim evlacım utandırmaaa beniiiiiiiiiiiiiiiii ufff
Salll gitsin kiz ne dusunuyosun o kadarkarar vereyim de bikararsızlıktan ölüyorum
daha ilk katılışım da heyecan yaptım galibaSalll gitsin kiz ne dusunuyosun o kadar
Hahaha nasıl güldüm şuan ya gülmeye çok ihtiyacım vardı çok yaşa emiMargam ben o surati gorimde nasil kib leyim.Allah carparrr
O sizin güzelliğiniz ablam yaaa =)Doğru ama
eldivenlerin de çok hoşmuş yazın kum torbasını az mı yumruklamıştım beay inşallah yaaa :))
yine öpeyim o zaman dön yanağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?