- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
Verirsin verirsin daha çok zamanın var kuzum =)bnde katılcam yaa ama hala çekemedim foto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verirsin verirsin daha çok zamanın var kuzum =)bnde katılcam yaa ama hala çekemedim foto
Hoşgeldin hanım ablam iyiyim ev işlerini halledip geldim sonundaa senden naber :)Selamlar hanımlar ne habersiniz
Utandırmayın beni ya çok teşekkür ederim o sizin merceklerinizin güzelliğimaşallaaah yavru sanaa ..rabbim korusun seni bu ne güzellik..teeee. böyle oldum yeminlennmargaaa.
Benim ki ondan bana sürekli evde otur ben seni her yere getirir götürürüm diyor haaaSen sakın evden çıkma rahat bırakmazlar seni Acaip göz alıcı güzelliğin var MaşaAllah Margam
Hoşgeldin hanım ablam iyiyim ev işlerini halledip geldim sonundaa senden naber :)
ohhhh misssss.....Karışık bir dönem aslında yaz olsa elbiseler filan tiril tiril
Iyi margammm ay catliyoruz meraktan .Yarisma baslayana kadarda catlamis olcezzzz heralİşlerimi halledip gelebildim sonunda.. :)
Naber evlacım
Seni çok öptüm ama kebap partide..
Çok işim yoktu aslında bir elektrik süpürgesini gezdiriverdim bitti =)Hoş buldum marga sağol,ev işi hiç bitmiyor maalesef bende bugün hallettim yarın yine toz olacak hiç bitmiyorki mübarek..Bende iyiyim sağol..
amannnn kizzzz merak ettim bendeeeBenim ki ondan bana sürekli evde otur ben seni her yere getirir götürürüm diyor haaa
Olsun işteeee aslında uzun sürenin olması çok iyi :) düşünüp karar vermekte aceleci dabranılmıyor..ohhhh misssss.....
Iyi margammm ay catliyoruz meraktan .Yarisma baslayana kadarda catlamis olcezzzz heral
Dur sana da göstereyim =) nazar değecek neremi kaşımalıyımamannnn kizzzz merak ettim bendeee
Çok işim yoktu aslında bir elektrik süpürgesini gezdiriverdim bitti =)
Toz almaktan nefret ediyorum toz almayan eşyalarımız olsa keşke
Heee bak bakam kimi kib leyelimkopya ver bizeOlsun işteeee aslında uzun sürenin olması çok iyi :) düşünüp karar vermekte aceleci dabranılmıyor..
Bende şu gelen resimlere bi bakayım :)
Dur sana da göstereyim =) nazar değecek neremi kaşımalıyım
Abla oda pek bi yapis yapis bende kullandimda sevemedim bir turlu micik micikToz için ahşap spreyler var onu kullandınmı 3-4 gün toz olmuyor,onu kullandım bir ara çok mennun kalmıştım..
sana da geliyor hanım ablamBaşım kel değil herhaldeeee demi..
kasi kasi heryerini tüüü tüüüDur sana da göstereyim =) nazar değecek neremi kaşımalıyım
Kaşıdım kaşıdım attım canım resim gördün mükasi kasi heryerini tüüü tüüü
sana da geliyor hanım ablam
Ne kopyası istiyorsunuz bakayımHeee bak bakam kimi kib leyelimkopya ver bize